Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Victoria Beckham navrhla super šaty: Dokonale padnú každej žene
Zdielať na

Victoria Beckham navrhla super šaty: Dokonale padnú každej žene

Zdroj: Profimedia.sk

Victorii Beckham sa podarilo to, po čom túži asi každý módny návrhár. Navrhla šaty, ktoré si množstvo žien zamilovalo a idú vyslovene na dračku. Prečo práve tento jej model?

Pred rokmi sa jej podarilo zabodovať ako speváčke a o pár rokov neskôr uspela aj ako módna návrhárka. Beckham má na konte niekoľko úspešných kolekcií a aktuálne už aj ikonický model šiat, ktorý sa teší naozaj veľkej popularite medzi celebritami a bežnými ženami. 

​Ide o midi šaty s výrazným riasením tesne pod bruchom smerom k bokom, takže nenápadne zakryjú prípadné mierne nedokonalosti v páse. Práve vďaka spomínanému riaseniu dokážu driek opticky zúžiť a "urobiť" ženu štíhlejšiu. Plusom je aj to, že sukňa sa jemne rozširuje, takže model lichotí aj ženám, ktoré majú silnejšie nohy. Rafinovane sú riešené aj rukávy, ktoré nenápadne zakryjú, ak ich má majiteľka trochu silnejšie. 

Milujú ich aj celebrity

Victoria ich navrhla tak, aby dokonale padli rôznym postavám a podčiarkli tak na ženskej postave to, čo je pekné. Práve vďaka strihu sú nadčasové, hodia sa na rôzne príležitosti a dokonale pristanú ako mladým, tak aj zrelším ženám. Dajú sa kúpiť v šiestich farbách a obľúbili si ich také hviezdy ako Kendall Jenner, španielska kráľovná Letizia, modelka Rosie Huntington-Whiteley, herečka Gugu Mbatha-Raw a mnohé ďalšia. Na sebe ich mala aj samotná Victoria... Ako sa vám páčia? 

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kendall Jenner (@kendallnws)

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie