Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Doplňte si šatník TOP jesennými kúskami: Tieto trendy by vám nemali chýbať
Zdielať na

Doplňte si šatník TOP jesennými kúskami: Tieto trendy by vám nemali chýbať

Zdroj: unsplash.com

Pozrite sa, čo všetko je in práve na začiatku sezóny jeseň-zima. Stane sa niektorý z týchto trendov vašim obľúbeným?

Aj vy milujete jeseň a farby s ňou spojené? Veríme, že sa vám budú páčiť aj módne trendy, ktoré budú práve v tomto období kraľovať. Aspoň jeden z nich sa vám určite zapáči!

Aj spoločenská a večierková móda sa mení. Pozrite sa na najnovšie trendy priamo z prehliadok...

Po záplave kvetov prináša jesenná móda príjemnú pauzu v podobe kociek, ktorých sa nemôžeme nabažiť. Nájdete ich na všetkých možných kúskoch oblečenia aj na doplnkoch. Na tých tento rok nájdete aj krokodílí vzor, ktorý pôsobí luxusne. Štýlové ženy ho tento rok budú nosiť aj na vysokých čižmách, ktoré sa vrátia v plnej paráde.

https://www.instagram.com/p/B3GxOrqo2V7/

Medzi doplnkami budú vládnuť najmä opasky vo všetkých možných prevedeniach. Prepášte s nimi šaty, svetre aj kabáty, hlavne dbajte na to, aby boli výrazné. Rovnako výrazný je aj ďalší trend, a to koža. Tentokrát nebude faux pas, keď si ju oblečiete od hlavy po päty. Ku koženým šatám si pokojne obujte vysoké čižmy a cez šaty si ešte oblečte kožený kabát. Budete za hviezdu.

https://www.instagram.com/p/B21w6jfC_1Y/

Možno vás to prekvapí, ale nosiť sa budú opäť aj volány. A pozor, pristanú každej postave! Stačí iba vedieť, ktoré partie nechcete zvýrazňovať. Máte väčšie poprsie? Zabudnite na volániky v tejto oblasti. Jednoduché, že?

In budú aj priesvitné materiály, s ktorými sa dá vyhrať. Pod priesvitným topom vynikne napríklad luxusná čipkovaná podprsenka. Čo sa týka kabátov, úplnou topkou bude dlhý trenčkot. Potešia sa však aj milovníčky retra. Návrat rokov sedemdesiatych prináša semiš, zemité farby, vysoko posadený pás, široké nohavice a tiež už spomínané opasky.

https://www.instagram.com/p/B3GiBH3ggtM/

https://www.instagram.com/p/B3FgGVzCRo-/

https://www.instagram.com/p/B2bxRE3JWBo/

https://www.instagram.com/p/B3Ft6ZTn6kz/

https://www.instagram.com/p/B2_VdjqJCwh/

https://www.instagram.com/p/B2TJToEph1M/

https://www.instagram.com/p/B2waRVKodHe/

Súvisiace články

Najčítanejšie