Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Známa značka predstavila nový trend pre nevesty: Obliekli by ste si TOTO na svoju svadbu?
Zdielať na

Známa značka predstavila nový trend pre nevesty: Obliekli by ste si TOTO na svoju svadbu?

Zdroj: asos

Mnohé ženy si nevedia svoju svadbu predstaviť inak, ako v klasických dlhých bielych svadobných šatách, iné hľadajú pravý opak. Ktoré ženy by si podľa vás vybrali tento outfit?

V dnešnej dobe už nie je žiadnou raritou, ak si nevesta na svoj deň D vyberie iné šaty ako klasické dlhé biele. Niektoré sa rozhodnú obliecť si farebné či vzorované šaty, iné zvolia napríklad nohavicový kostým. A pre tie najodvážnejšie je tu táto novinka!

Spomínate si na svadobné šaty Jasminy Alagič? Tie určite očarili ženy viac, ako táto novinka...

Mali by ste na toto odvahu?

Spoločnosť ASOS prišla s rôznym úletmi a bizarnými typmi oblečenia už niekoľkokrát a podarilo sa jej to opäť. Tentoraz predstavila nezvyčajný outfit pre nevesty!

Ide o svadobný čipkovaný overal, ktorý je však takmer úplne priehľadný. Výšivka je síce na intímnych miestach a prsiach hustejšia, no napriek tomu je pod ňou vidieť spodnú bielizeň.

asos

Ľudia nechápu, pre aký typ nevesty tento model ušili a mnohí napísali spoločnosti tip, že by kombinéza mohla slúžiť skôr ako zvodná bielizeň na svadobnú noc. No schválne, viete si predstaviť postaviť sa takto pred oltár?

asos

Ak vás tento vyzývavý svadobný outfit zaujal, poteší vás určite aj jeho cena. Spomínaná značka ho zlacnila a ponúka ho za prijateľných 45 libier.

asos

Súvisiace články

Najčítanejšie