Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Blogerka testovala lacné svadobné šaty kúpené cez internet: TOTO naozaj nečakala!
Zdielať na

Blogerka testovala lacné svadobné šaty kúpené cez internet: TOTO naozaj nečakala!

Zdroj: youtube/Shaaanxo

Online obchody nás neustále lákajú na pekné veci a výhodné ceny, no keď daný obchod a značku nepoznáte, môže to dopadnúť úplne inak, ako ste si predstavovali.

Shannon Harris je populárnou influencerkou z Nového Zélandu a známa je najmä pod prezývkou Shaaanxo. Na Instagrame a youtube kanále má milióny fanúšikov a môže byť pyšná aj na to, že ju magazín Forbes zaradil medzi TOP 10 beauty influencerov sveta.

Shannon testuje a prezentuje svoju značku kozmetiky, ale testuje aj mnoho iných vecí. Keďže ju čoskoro čaká svadba, rozhodla sa objednať si niekoľko svadobných šiat z internetu. Na obrázku vyzerali prekrásne a boli v ponuke za také nízke ceny, až sa jej to nechcelo veriť. Už vtedy tušila, že niekde asi bude zádrhel.

;

Očakávanie vs realita

Budúca nevesta si objednala a vyskúšala rôzne typy šiat, všetky však na obrázkoch vyzerali až neuveriteľne dobre, niektoré z nich boli pekné aj na prvý pohľad. Horšie však bolo, keď ich chytila a keď si ich začala obliekať.

Väčšina zo šiat bola ušitá z veľmi nekvalitných materiálov, u mnohých bol strih úplne iný ako na obrázku, niektoré z nich dokonca škrabali a dráždili na tele. Najhoršie však jednoznačne dopadli šaty, ktoré neboli od brucha nižšie podšité a presvítal jej pupok a komplet celá spodná bielizeň.  

“Asi by som nechcela, aby mi všetci hostia pozerali v môj svadobný deň na presvitajúci zadok,” dodala s humorom. Ako môžete vidieť na obrázkoch a vo videu vyššie, na takéto “lákavé” ponuky sa rozhodne neoplatí naletieť!

youtube/Shaaanxo

youtube/Shaaanxo

youtube/Shaaanxo

youtube/Shaaanxo

youtube/Shaaanxo

Súvisiace články

Najčítanejšie