Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Meghan na svadbe priateľky neohúrila: Za takú sumu to mohlo byť aj lepšie, čo poviete?
Zdielať na

Meghan na svadbe priateľky neohúrila: Za takú sumu to mohlo byť aj lepšie, čo poviete?

Zdroj: Profimedia

Vojvodkyňa zo Sussexu miluje čiernu a tak nie je prekvapením, že si v tejto farbe vybrala aj róbu na svadbu známej kamarátky. Podľa mnohých to však nebol najlepší výber!

Meghan a Harry si nenechali ujsť svadbu dobrej kamarátky, módnej návrhárky Mishy Nonoo, ktorá vraj kráľovský pár dokonca zoznámila. Pozrite sa, aké šaty zvolila vojvodkyňa zo Sussexu.

Známa návrhárka povedala áno bohatému ropnému magnátovi Michaelovi Hessovi. Okrem Meghan a Harryho sa na luxusnej svadbe objavilo množstvo celebritných hostí, nechýbala napríklad princezná Eugenia, Ivanka Trump, Orlando Bloom s Katy Perry, komik James Corden a mnohí ďalší.

Bola to dobrá voľba?

Kráľovná Alžbeta II. sa oblieka do svetlých a pastelových farieb a už roky dodržiava nepísané pravidlo, že čiernu farbu nosí iba na pohreby, prípadne večerné udalosti. Kate to už roky robí rovnako, na rozdiel od Meghan, ktorá toto pravidlo úplne odignorovala.

Naposledy sa do čiernej zahalila aj na svadbu kamarátky, čo ľudia skritizovali, rovnako ako samotný model a jeho cenu.

Profimedia

​Dlhé čierne šaty od Valentina s priehľadnými miestami mnohí považovali za prezdobené a nevhodné na Meghaninu nízku postavu. Ich cena sa pohybuje v prepočte okolo 10-tisíc eur!

Za takú sumu si mohla vybrať aj lepšie, čo poviete?

https://www.instagram.com/p/B2qwZdBoJ56/

https://www.instagram.com/p/B2pJHhgCjyD/

https://www.instagram.com/p/B2pC5I4ivqD/

Súvisiace články

Najčítanejšie