Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Bývalá láska princa Harryho sa vydala: Speváčka prekvapila šatami aj outfitmi družičiek
Zdielať na

Bývalá láska princa Harryho sa vydala: Speváčka prekvapila šatami aj outfitmi družičiek

Zdroj: Profimedia

Honosnú svadbu známej interpretky hitu, ktorý preslávil film Päťdesiat odtieňov sivej, si nenechalo ujsť množstvo celebritných hostí. Pozrite sa, aké svadobné šaty zvolila!

Speváčka Ellie Goulding (32) tvorila v minulosti pár s princom Harrym, no svoje áno povedala bohatému obchodníkovi s umením Casparovi Joplingovi, ktorý je od nej o päť rokov mladší.

Z jej piesne "Love Me Like You Do" sa stal obrovský hit...

Zamilovaný pár vraj zoznámila princezná Eugenie (29) krátko po tom, čo sa rozišla s princom Harrym. Nečudujeme sa, že preto sa práve Eugenie sa stala čestným hosťom na svadbe blonďavej speváčky.

Obrad sa konal v katedrále York Minster vo Veľkej Británii, a medzi hosťami bola okrem Eugenie aj jej sestra, princezná Beatrice (31), a ich matka Sarah, vojvodkyňa z Yorku (59).

Z celebrít sa na obrade objavila napríklad speváčka Katy Perry (34) so ​​svojím partnerom, hercom Orlandom Bloomom (42), prišiel aj spevák James Blunt (45) s manželkou Sofiou, herečka Sienna Miller (37) a mnohí ďalší.

Ellie si obliekla úplne zahalené svadobné šaty značky s dlhými rukávmi a golierikom značky Chloé, ktoré navrhla Natacha Ramsay Levi, v podobnom štýle boli oblečené aj družičky.

Luxusné šaty boli ručne vyšívané a ich zhotovenie trvalo až 640 hodín! Čo na ne poviete vy?

Profimedia

https://www.instagram.com/p/B14evrcB2wv/

https://www.instagram.com/p/B11e5cxhmf-/

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/B14MbNBicrI/

https://www.instagram.com/p/B135U-MB9Np/

Súvisiace články

Najčítanejšie