Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tehotná plus size modelka neprestáva šokovať: Na tieto outfity by si každá netrúfla
Zdielať na

Tehotná plus size modelka neprestáva šokovať: Na tieto outfity by si každá netrúfla

Zdroj: Profimedia

Len pred pár týždňami sa pochválila, že sa po prvýkrát stane mamou a teraz všetkým dokazuje, že aj s tehotenským bruškom a s kilami navyše môže byť sexi. Niektorí si však myslia, že je toto už príliš. Čo poviete vy?

Najznámejšia americká plus size modelka Ashley Graham (31) sa s manželom Justinom Ervinom tešia na prvého spoločného potomka. Nedávno sme písali o tom, akou odvážnou fotografiou sa pochválila na sociálnej sieti a teraz prekvapila opäť!

;t=23s

Ashley je dnes veľmi úspešnou XXL modelkou a žije si spojný a šťastný život aj vo svojom väčšom tele. Ako však prezradila pre magazín People, aj ona si prešla ťažkým obdobím a trpela obrovskými komplexmi.

“Kedysi som sa sama nazývala tlstou, škaredou a nechutnou. Ale hneď, ako som si uvedomila, že takýto život nechcem žiť a zmenila som prístup k vlastnému telu, všetko sa zmenilo a moja kariéra raketovo vystrelila,” povedala Ashley, ktorá podporuje ženy a mladé dievčatá v tom, aby sa nenaháňali za extrémnou štíhlosťou.

Tehotenstvo si užíva

Je vidieť, že Ashley si tehotenstvo užíva plnými dúškami a nevyhýba sa ani spoločenským akciám.

Na jednej z večerných akcií bola absolútne neprehliadnuteľná. Obliekla si totiž puzdrové latexové šaty, v ktorých sa vynímalo jej tehotenské bruško a zaoblené krivky.

Profimedia

O pár dní neskôr si na večierok prestížneho módneho časopisu obliekla krajkové šaty s obrovským rozparkom, na ktoré by rovnako nemala každá žena odvahu.

Profimedia

Plus size modelka si tehotenstvo nielen užíva, ale ukazuje ženám, že by na svoje telá a tehotenské brušká mali byť viac pyšné. Aj keď niektorým sa jej outfity zdajú byť až príliš odvážne, väčšina ľudí jej fandí a teší sa spolu s ňou.

Ako sa takéto tehotenské outfity páčia vám?

https://www.instagram.com/p/B2GDnqSg0Av/

https://www.instagram.com/p/B2DZSo8A4EX/

https://www.instagram.com/p/B1rAn9NgUh6/

Súvisiace články

Najčítanejšie