Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Najodvážnejší záber plus size modelky: Po oznámení tehotenstva šokovala nahou FOTO
Zdielať na

Najodvážnejší záber plus size modelky: Po oznámení tehotenstva šokovala nahou FOTO

Zdroj: Profimedia

Iba minulý týždeň oficiálne oznámila, že sa stane po prvýkrát mamou, a opäť na seba strhla všetku pozornosť. Čo si myslíte o jej úprimnom zábere nahého tela vy?

Najznámejšia americká plus size modelka Ashley Graham (31) má po celom svete obrovský fun club. Ženy jej ďakujú za to, že sa nebojí ukazovať, že aj s oblejšími krivkami môže byť krásna a sexi!

Ashley sa pred pár dňami pochválila šťastnou novinkou, po deviatich rokoch spoločného života sa s manželom Justinom Ervinom stanú rodičmi.

"Pred deviatimi rokmi som si vzala lásku môjho života. So svojím najobľúbenejším človekom na svete som prešla skvelú cestu. Dnes sa cítime byť požehnaní, vďační a sme nadšení, že môžeme osláviť, že sa naša rodina rozrastie! Krásne výročie, Justin!“ napísala na svoj Instagram.

https://www.instagram.com/p/B1JWcqCgUSI/?utm_source=ig_embed 

Aj ona bola zakomplexovaná

Ashley je dnes veľmi úspešnou XXl modelkou a žije si spojný a šťastný život aj vo svojom väčšom tele. Ako však prezradila pre magazín People, aj ona si prešla ťažkým obdobím a trpela obrovskými komplexmi.

“Kedysi som sa sama nazývala tlstou, škaredou a nechutnou. Ale hneď, ako som si uvedomila, že takýto život nechcem žiť a zmenila som prístup k vlastnému telu, všetko sa zmenilo a moja kariéra raketovo vystrelila,” povedala Ashley, ktorá podporuje ženy a mladé dievčatá v tom, aby sa nenaháňali za extrémnou štíhlosťou.

Najúprimnejší záber

Ashley je známa svojimi neprikrášlenými zábermi, ktoré pravidelne zverejňuje a ženy jej za ne ďakujú. Vyzerá to tak, že aj v tehotenstve sa rozhodla v tomto trende pokračovať a pár dní po oznámení tehotenstva zverejnila túto odvážnu fotografiu, kde ukázala nielen poriadne obliny, ale aj strie, ktoré jej začali pribúdať.

Čo poviete na tento záber vy?

https://www.instagram.com/p/B1T7t9Lgd7y/

Paradoxne, takmer nikomu sa nezdal tento záber prehnaný ani nevkusný a pribúdajú k nemu iba pozitívne komentáre.

„ Ďakujem vám za to, že ste vždy autentická a úprimná. Je to krásne! Všetky môžeme byť pekné, aj s celulitídou a striami,“ napísala jedna z fanúšičiek.

https://www.instagram.com/p/B1MYIp2AIIb/

Súvisiace články

Najčítanejšie