Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slovenská nevesta zabodovala so šatami aj v zahraničí: Z jej róby sú ženy hotové
Zdielať na

Slovenská nevesta zabodovala so šatami aj v zahraničí: Z jej róby sú ženy hotové

Zdroj: Instagram/grwrady

Na Instagrame ju sleduje takmer 1 milión ľudí a patrí medzi najznámejšie beauty blogerky sveta pritom pochádza zo Slovenska. Radka Kováčová, ktorú milujú aj Slovenky, sa pred pár dňami vydala a svojich fanúšikov prekvapila voľbou svadobnej róby.

Jej popularita rastie raketovou rýchlosťou a nechytá sa na ňu ani Zuzana Plačková. Beauty blogerka Radka sa už čoskoro stane druhou Slovenkou, ktorá pokorila 1 milión sledovateľov na Instagrame, čo je naozaj úspech. 

Bola práve toto celebritná svadba tohto roka?

Zaujímavé pritom je, že Slovenke žijúcej v Anglicku sa podarilo presadiť práve v zahraničí, kde je aj známejšia. Kráska, ktorej koníčkom je mejkap a všetko okolo neho, zabodovala ​u ľudí tým, že ukazovala svoju pleť posiatu akné. V krátkych tutoriáloch predviedla, ako sa dajú takmer všetky nedokonalosti skryť pod vrstvou mejkapu. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Do you feel better makeup less or all glammed up? ❤️ My skin is always up and down and although it’s seen better days I still wear zero makeup most days ? Today I glammed myself up though - for you guys and it felt so good ? tutorial is coming tomorrow ❤️ _______ Stuff I used: BROWS @colourpopcosmetics Brow Colour in ‘Cool Cocoa’ EYES @kyliecosmetics Chill Baby Eyeshadow Palette @katvondbeauty Tattoo Liner in ‘Trooper’ @unicorncosmetics Lashes in ‘Majestic AF’ FACE @makeuprevolution Hydrating + Colour Correcting Primer @fentybeauty Foundation @maybelline Anti Age Eraser Concealer @lauramercier Translucent Loose Powder COMPLEXION @sigmabeauty Contour Palette @milanicosmetics Baked Blush in ‘Luminoso’ @kyliecosmetics Holiday Highlighter LIPS @hudabeauty Liquid Eyeshadows in ‘Private Jet’ + ‘Faux Fur’ _________ #hudabeauty #shophudabeauty #makeuprevolution #makeuptutorialsx0x #allmodernmakeup #makeuponpoint #allmodernmakeup #flawlessdolls #instamakeupla #maybelline #colourpop #colourpopbrows #nobadbrows #sigmabeauty #milanicosmetics #kyliecosmetics #makeuponfleek #makeuptutorial #makeupartist #makeupjunkie #fentybeauty #lauramercier #katvondbeauty

Príspevok, ktorý zdieľa Rady (@grwrady),

Radka sa práve vďaka úprimnosti stala idolom pre mnohé dievčatá a ženy, ktoré trápi nedokonalá pleť. Najnovšie sa pochválila veľkou novinkou - už je z nej vydatá pani. Okrem romantického účesu a dokonalého mejkapu sa pozornosť jej fanúšikov sústredila práve na jej šaty. Voľba padla na čarokrásnu róbu so zaujímavým kvetinovým zdobením a dlhým závojom, v ktorých pripomínala princeznú. Jej sledovatelia boli z výberu šiat hotoví... Páčia sa vám?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Friends are family that you can choose ? @withlove.nadia @jakejamie @makeupbyjaack @danil

Príspevok, ktorý zdieľa Rady (@grwrady),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I won at life the moment I met you @roaming_architect ?

Príspevok, ktorý zdieľa Rady (@grwrady),

Súvisiace články

Najčítanejšie