Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Aj vy milujete džínsy? Prehrabte sa v skrini, na jeseň sa vracia tento obľúbený strih!
Zdielať na

Aj vy milujete džínsy? Prehrabte sa v skrini, na jeseň sa vracia tento obľúbený strih!

Zdroj: unsplash.com

Aj keď džínsy patria k nesmrteľným trendom a sú v móde stále, predsa len sa v každej sezóne objavia typy, ktoré budú populárnejšie viac, ako ostatné. Čo nás čaká na jeseň?

Trendy sa menia neustále a rovnako pravidelne sa aj vracia to, čo tu už bolo. Práve z tohto dôvodu sa niektorých kúskov neoplatí zbavovať, stačí ich na chvíľu odložiť do skrine.

Kde hľadá inšpiráciu módna návrhárka Jana Pištejová?

​Leto sa pomaly končí a s blížiacou sa jeseňou prídu nové trendy aj typy džínsov, ktoré budú úplne top! Tušíte, ktoré to sú?

Skinny sa vracajú

Aj vám už chýbali? Tak ich pokojne vyberte opäť zo skrine a investovať môžete aj do ďalších. Obľúbené skinny džínsy budú trendy nielen na jeseň ale aj v zime.

Úzke rifle sa perfektne kombinujú snáď so všetkým, keď si na ne oblečiete dlhší top, zamaskujete aj kilá navyše, perfektne vyzerajú aj vo vysokých čižmách a dokážu zoštíhliť a predĺžiť postavu.

Presvedčte sa, že skinny džínsy môžete nosiť, aj keď nemáte postavu modelky!

pinterest.com

​Čo sa týka ďalších džínsových trendov, vo veľkom sa objavuje aj široký vyhrnutý lem s neupraveným zakončením, in budú mierne rozšírené zvonové džínsy známe zo 70-tych rokov, džínsy s vysokým pásom a tmavé indigo odtiene. Ak ste si v lete obľúbili culottes nohavice, pokojne ich noste v džínsovom prevedení aj na jeseň.

pinterest.com

pinterest.com

pinterest.com

pinterest.com

pinterest.com

Súvisiace články

Najčítanejšie