Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nosíte aj v lete radšej nohavice ako sukne? V týchto sa nezapotíte a skryjú kilá navyše
Zdielať na

Nosíte aj v lete radšej nohavice ako sukne? V týchto sa nezapotíte a skryjú kilá navyše

Zdroj: pinterest.com

Nemáte postavu, ktorú túžite odhaľovať a aj v horúcom počasí sa kraťasom a krátkym sukniam vyhýbate? Práve vy si tieto trendy nohavice zaručene obľúbite.

Trend týchto nohavíc sme tu už v minulosti mali niekoľkokrát a toto leto sa vrátili v plnej paráde. Možno si pri pohľade na ne povedali, že takéto „gate“ by ste si nikdy neobliekli, no keď si nájdete ten pravý model, ktorý vám sadne na postavu, zaručene zmeníte názor!

Top nohavice sezóny

Možno ste si tipli, že ide o nohavice culottes, a je to naozaj tak. Široké skrátené nohavice na začiatku mnohé z nás neoslovili, ale ak ich raz vyskúšate a nájdete si tie pravé, rozhodne ich vynosíte celé leto.

Nielen že sú “kulotky” veľmi pohodlné a vzdušné, dajú sa perfektne kombinovať a so správnymi doplnkami ich vynosíte na každú príležitosť. Čo sa týka materiálov a farieb, je len na vás, či zostanete pri jednofarebných alebo si vyberiete s pásikom či v džínsovom prevedení. 

​Jednoduché tričko, crop top, ale aj obyčajná zapravená biela košeľa, to všetko sa k týmto nohaviciam hodí perfektne. Čo by ste však nemali pri týchto nohaviciach podceniť, sú topánky. Vysoké a štíhle ženy ich pokojne môžu skombinovať aj s teniskami či rovnými sandálkami, ostatné dámy by však mali siahnuť po topánkach na podpätku. Výsledok bude dokonalý!

Culottes si zamilovali aj známe krásky, inšpirujte sa ich outfitmi aj vy!

Profimedia

Profimedia

Profimedia

pinterest.com

pinterest.com

pinterest.com

​https://www.instagram.com/p/By08NmTpX6I/

https://www.instagram.com/p/By2KQthiU8i/

https://www.instagram.com/p/By2M4_ei2rk/

Súvisiace články

Najčítanejšie