Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Stanú sa najväčším hitom leta? Ženy sa zbláznili do týchto šiat, je na ne poradovník
Zdielať na

Stanú sa najväčším hitom leta? Ženy sa zbláznili do týchto šiat, je na ne poradovník

Zdroj: pinterest.com

Nájsť vzdušné a univerzálne letné šaty, ktoré sadnú rovnako dobre štíhlym, ako aj bacuľkám, nie je také ľahké. Práve preto si tento model ženy zamilovali a túžia ho mať vo svojom šatníku.

Nedávno sme vám predstavili bodkované šaty, ktoré sa stali vďaka svojej univerzálnosti veľkým hitom a teraz tu máme ďalší kúsok rovnakej značky, ktorý má potenciál zapáčiť sa mnohým ženám. Čo na ne hovoríte vy?

Biele vzdušné šaty s asymetrickým spodkom a nafúknutými rukávmi sú vyrobené zo 100 % bavlny, vďaka čomu sú absolútne ideálnou voľbou na leto.

Zamilovali si ich módne blogerky, mnohé celebrity, ale aj úplne obyčajné ženy, ktorým vyhovuje ich voľný strih. Dokonale totiž zakryjú aj väčšie boky, stehná aj bruško. Ich výhodou je aj to, že sa dajú veľmi dobre kombinovať s rôznymi štýlmi aj farbami a vždy vyzerajú skvelo. Vyskúšajte ich doplniť napríklad veľkým slameným klobúkom a kabelkou z prírodných materiálov.

zara.com

V online obchode Zara sú momentálne beznádejne vypredané a ľudia sa zapisujú do čakacej listiny. Ak po nich túžite aj vy, môžete si zatiaľ pripraviť 30 libier (cca 33 eur).  

Naozaj pekný kúsok, čo poviete?

https://www.instagram.com/p/B0iZOl0FxYt/

https://www.instagram.com/p/B0QyqqEnbT0/

https://www.instagram.com/p/B0od6uUHZSQ/

https://www.instagram.com/p/B0klsV6F7sm/

https://www.instagram.com/p/B0nUXIHgDaN/

https://www.instagram.com/p/B0oOrGfFbP6/

Pozrite si aj ďalšie inšpirácie na letné outfity:

 

Súvisiace články

Najčítanejšie