Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Môžete si ich kúpiť už dnes: HITOM sú tieto letné šaty
Zdielať na

Môžete si ich kúpiť už dnes: HITOM sú tieto letné šaty

Zdroj: Pixabay.com

Hoci bodky zažili svoj vrchol pred desiatkami rokov, je to jeden z tých vzorov, ktorý jednoducho nikdy nevyjde z módy. Prečo?

Práve vďaka svojej nadčasovosti a praktickosti! Bodky sa hodia ako na neformálny večer, posedenie s priateľmi, do práce, ale aj na slávnostnejšie príležitosti. Samozrejme, všetko závisí od strihu šiat, topov alebo nohavíc, ktoré si zvolíte.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

You know when you’re 19 and someone ‘old’ (45) says something ridiculous about music (like when my mum was trying to describe Daft Punk to me and called them ‘Funky Plastic’) and you’re like never will I ever become someone THAT boring and ancient where I won’t be able to keep abreast of important music matters, the tracks pushing through the roots before it hits the ears of naff Oceanas 6 months down the line, remixes, DJs. Well fast forward to now and I legit have no clue what The Global Awards are but apparently everyone and their next door neighbour’s there so, fantastic. I hope Funky Plastic are playing a blinding set. And FYI I still hit up Spotify every darn day for new beats so I’m not a lost cause yet (yet). (Photo from the lovely @bobbibrownuk event last week taken by Phillip Banks ❤️)

Príspevok, ktorý zdieľa Susie (@susiejverrill),

Dôkazom, že bodky sú stále in je aj fakt, že sa objavili v aktuálnych kolekciách populárnych značiek, ktoré milujú aj Slovenky! Top letnými šatami by sa podľa všetkého mohli stať práve tie, ktoré bez problémov kúpite aj u nás a nezruinujú váš rozpočet. Biely vzdušný kúsok s čiernymi bodkami je práve hitom, po ktorom siahajú nielen módne bloggerky, ale aj tehotné ženy, keďže super sedia rôznym typom postavám. Navyše s tými správnymi doplnkami ich môžete vždy ozvláštniť. Páčia sa vám?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Because one more photo of the dotty dress won’t hurt, right? #theritz

Príspevok, ktorý zdieľa Laura Byrne (@bellesboutique),

Súvisiace články

Najčítanejšie