Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Do čoho sa TO navliekla? Verešovú ste v takomto outfite ešte nikdy nevideli
Zdielať na

Do čoho sa TO navliekla? Verešovú ste v takomto outfite ešte nikdy nevideli

Zdroj: Facebook/Andrea Verešová

Andrea obľubuje vyzývavé oblečenie a rada ukazuje svoju sexi postavičku. Tentokrát však prekvapila outfitom, ktorý by ste u nej rozhodne nečakali!

Andrea Verešová (38) bezpochyby stále patrí medzi najkrajšie Slovenky, ale musíme sa priznať, že sexi modely, v ktorých sa ukazuje na spoločenských akciách, sú už tak trochu nuda. Konečne sa obliekla úplne inak, ako sme na ňu zvyknutí!

Značkové šaty, veľké výstrihy, či totálne mini, presne takto môžeme Andreu vidieť najčastejšie. Na svojom Instagrame sa však najnovšie pochválila fotografiou, kde pózuje s deťmi v klasickej „babkovskej“ zástere.

 https://www.instagram.com/p/BqDcgqSnEIX/

Ako prezradila v popise k fotografii, zásteru si obliekla na špeciálny tanec s deťmi, ktorým prekonali rekord na tanečnom festivale v Brne. Akcia sa konala v rámci Andreinej nadácie, ktorá pomáha práve deťom, ktoré to nemajú v živote ľahké.

“Teší ma, že sa nám zároveň darí podporovať a motivovať talentované deti z detských domov,” dodala Andrea, ktorá namiesto výstrihu ukázala veľké srdce. Za nás má palec hore!

P.S: Andreina zástera až takým prekvapením nebola, pravdepodobne má doma celú zbierku.

Spomínate si na outfit, v ktorom v lete zavárala uhorky?

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie