Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Týmto outfitom kráľovnú nepotešila: Meghan ukázala viac, ako by sa patrilo
Zdielať na

Týmto outfitom kráľovnú nepotešila: Meghan ukázala viac, ako by sa patrilo

Zdroj: Profimedia

Meghan má na konte ďalší módny prešľap, čo sa kráľovnej určite páčiť nebude, ale fanúšikov jej práve vďaka tomu rozhodne pribudne!

Budúca mamička si očividne tehotenstvo užíva a rovnako aj výber šiat, ktorými reprezentuje svojho manžela aj celú kráľovskú rodinu.

Hoci jej nepochybne s outfitmi pomáhajú stylisti, občas sa stane, že výber oblečenia je tak trochu na hranici s kráľovskými pravidlami. V tomto prípade to bol rozhodne prešľap, aj keď Meghan vyzerala absolútne skvelo, čo poviete?

Od začiatku bolo jasné, že Meghan je odvážnejšia a menej konzervatívna ako Kate, ale kráľovské pravidlá platia rovnako pre všetkých. Odkedy sympatický párik oznámil, že očakávajú prvého spoločného potomka, celý svet sa zameral na Meghan ešte viac, ako predtým.

Naposledy spôsobila rozruch pri oficiálnej návšteve mesta Rotorua, kedy si obliekla ľahučkú tmavomodrú plisovanú sukňu. Hoci dĺžka, strih aj farba boli zvolené veľmi vhodne, vojvodkyňa si pravdepodobne neuvedomila, že keď zasvieti slnko, materiál je  úplne priesvitný.

Profimedia

​Meghan tak nechtiac ukázala, akú spodnú bielizeň nosí pod sukňou a fanúšikovia sa isto nevedeli vynadívať aj na jej stále pekné a štíhle nohy. Krajšiu bodku za prvou zahraničnou cestou Meghan a Harryho si ani nevieme predstaviť!

Profimedia

​Ktovie, ako výber tohto outfitu ohodnotila kráľovná. Keď sa to bude opakovať, možno jej začne schvaľovať šaty ona…

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie