Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Lela Ceterová je na pokraji absolútneho vyčerpania: Dve deti a práca jej dajú poriadne zabrať!
Zdielať na

Lela Ceterová je na pokraji absolútneho vyčerpania: Dve deti a práca jej dajú poriadne zabrať!

Zdroj: Instagram/LC

Skĺbiť starostlivosť o dve deti, domácnosť a ešte k tomu aj pracovať, dá poriadne zabrať. Svoje o tom vie aj slovenská playmate Lela Ceterová, ktorá priznala, že je zo všetkého unavená...

Vyzerá to tak, že po rôznych škandáloch sa Lela Ceterová a zápasník Karlos Vémola uzmierili a žijú spokojný rodinný život. Slovenská sexica má so športovcom dve deti - 2-ročnú Lili a 4-mesačného Rockyho. Úlohy dvojnásobnej mamy si naplno užíva. 

Nie je to tak dávno, čo si dvojica prešla veľmi turbulentným obdobím...

"Som požehnaná a vďačná, že som mama dvoch krásnych a zdravých detí. Môj život pred materstvom bol iný, ale ak si ho porovnám s týmto, ničím ma nenapĺňal. Toto je pre mňa to, čo som vždy chcela. Mať šťastnú a zdravú rodinu. Už by som to určite nemenila," priznala kráska. Domácnosť, starostlivosť o deti a práca jej však dávajú poriadne zabrať a niekedy ani ona nevie, čomu sa doma skôr venovať. Sexi Slovenska bez okolkov priznala, že nemá pestúnku, ktorá by jej s deťmi pomáhala a na všetko je sama! "V našom kolobehu idú mnohé mamičky do absolútneho vyčerpania - to žiaľ platí aj v mojom prípade. Navyše, zabudnite na pestúnku, nič také nemám," dušuje sa kráska. 

Ceterová taktiež priznala, že ak už má nejakú tú voľnú chvíľku, venuje ju práve starostlivosti o seba! Keďže si zarába práve tým, ako vyzerá, pravidelne sa dáva skrášľovať, aby vymazala známky únavy. "...čo ale mám, je kúsok času, ktorý investujem do seba po ťažkých pôrodoch, ktoré boli ukončené cisárskym rezom. Navyše ma ovplyvňuje aj genetika, zlý spánok, chudnutie - skrátka viac faktorov. Toto všetko sa odzrkadľuje na mojej tvári, a preto som sa rozhodla, rovnako ako už roky, opäť sa zveriť do rúk profesionálke..."

Súvisiace články

Najčítanejšie