Oblačno
17°
Bratislava
Natália
6.10.2024
3 týždne od pôrodu vyzerá trojnásobná mama takto: Nie je toto proti prírode?
Zdielať na

3 týždne od pôrodu vyzerá trojnásobná mama takto: Nie je toto proti prírode?

Zdroj: instagram/iamcardib

Ľudia pri pohľade na ňu len neveriacky krútia hlavou a pýtajú sa jedinú vec. Ako môže takto vyzerať? Z populárnej reperky Cardi B je už trojnásobná mama a svoje posledné dieťa priviedla na svet len pred troma týždňami.

Spomínate si, čo ste robili tri týždne po pôrode? Zrejme ste boli doma, starali sa o bábätko a rozhodne ste nepremýšľali nad tým, ukázať sa svetu na nejakej módnej šou. Pretože presne to pred pár dňami robila Cardi B. 

Svetoznáma reperka sa totiž objavila na módnom týždni v Paríži, kde hosťom a svojim fanúšikom vyrazila dych. Obliekla si totiž priliehavú trblietavú róbu s rafinovanými výrezmi, ktorá odhalila jej štíhly pás. Nič zvláštne by na tom nebolo, nebyť faktu, že hudobníčka len pred 3 týždňami porodila svoje tretie dieťa. Práve vďaka výrezom je úplne jasné, že na sebe nemala žiadnu sťahovaciu spodnú bielizeň, ktorá by ju zoštíhlila. 

Ako je toto možné?

Aj preto mnohí nechápu, ako je toto tak krátko po pôrode vôbec možné? Po treťom tehotenstve totiž na nej niet žiadnej stopy a to mnohým pripadá proti prírode. Okrem toho ju však mnohé ženy skritizovali práve preto, že počas šestonedelia odišla od svojho dieťaťa na módnu šou a zabavila sa. "Prečo pobehuje po Paríži, keď má doma iba trojtýždenné bábätko?" pýtajú sa mnohí. Čo si myslíte vy? 

Profimedia.sk

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cardi B (@iamcardib)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cardi B (@iamcardib)

Súvisiace články

Najčítanejšie