Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Levoslav
2.10.2024
Kim Kardashian prehovorila o poruche najstaršej dcéry: Verí, že TO zvládne!
Zdielať na

Kim Kardashian prehovorila o poruche najstaršej dcéry: Verí, že TO zvládne!

Zdroj: Profimedia

Starosti a problémy sa nevyhýbajú ani slávnym a bohatým ľuďom. Sú diagnózy, pri ktorých vám peniaze nepomôžu a odrazu ste na jednej lodi so všetkými rodičmi, ktorí sa trápia úplne rovnako.

43-ročná Kim Kardashian nedávno priznala, že jeden zo synov po nej zdedil psoriázu a následne oznámila diagnózu, s ktorou sa už niekoľko rokov trápi jej najstaršia dcéra North (11), píše newsweek.com.

Úspešná podnikateľka, influencerka a mama štyroch detí nedávno opäť zdieľala video Lauren Sánchez, jej blízkej priateľky a snúbenca Jeffa Bezosa, kde 54-ročná novinárka hovorí v relácii The View o svojej knihe pre deti s názvom The Fly Who Flew to Space - Mucha, ktorá letela do vesmíru.  

"Video nezverejňujem len preto, že je Lauren moja kamarátka a milujem ju, ale preto, že každá mama, ktorá sa stretla so svojimi deťmi s touto diagnózou alebo akýmkoľvek rozdielom v učení, potrebuje počuť, že to bude v poriadku," napísala Kim k príspevku.  

Autorka knihy otvorene popisuje svoju skúsenosť s dyslexiou, s ktorou zápasí celý život. A rovnakou poruchou učenia trpí aj najstaršia dcéra Kardashianky, North. Tá už pred časom sama priznala na TikToku svojim fanúšikom, že trpí dyslexiou. "Ľudia, mám dyslexiu. Viete vôbec, čo to je?", pýtala sa tínedžerka.

View this post on Instagram

A post shared by Culted (@culted)

Dyslexia nemusí byť katastrofa  

Ľudia ocenili, že North ani jej mama sa za túto poruchu nehanbia a rozhodli sa o nej otvorene hovoriť. North využíva svoj hudobný talent, ktorý zdedila po svojom slávnom otcovi, rapperovi Kanyom Westovi a plánuje ísť v jeho stopách.  

North si nedávno zahrala jednu z hlavných rolí v americkom muzikáli Leví kráľ a spolu s otcom pracuje aj na svojom vlastnom albume. Aj ona sa zamerala na rap a hovorí si “Miss Westie”. Napriek dyslexii tínedžerke sebavedomie zjavne nechýba a prezradila, že raz chce vlastniť všetky mamine značky a chce byť majiteľkou firmy.   

View this post on Instagram

A post shared by North West (@norisblackbook)

Súvisiace články

Najčítanejšie