Jasno
12°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Influencerka si vypočula krutú pravdu: Kvôli plastikám hrozí, že nebude mať deti
Zdielať na

Influencerka si vypočula krutú pravdu: Kvôli plastikám hrozí, že nebude mať deti

Zdroj: Profimedia

Za svoju premenu už dala neskutočný majland a ešte donedávna tvrdila, že žiadny zákrok neľutuje a je spokojná. Dnes už názor zmenila a varuje aj iné ženy!

31-ročná influencerka Jennifer Pamplona si splnila sen o dokonalom pozadí, ktoré túžila mať rovnaké ako Kim Kardashian. Kvôli tomuto rozmaru žiaľ pravdepodobne prišla o šancu na prirodzené počatie. Mladá žena je z tohto faktu zdrvená a varuje svoje fanúšičky, aby si prípadné premeny dobre rozmysleli, píše Daily Mail.

Plastické operácie ľutuje  

„Vždy som chcela mať rodinu a byť matkou. Už ako malé dievčatko som si predstavovala, ako vychovávam svoje malé ja. Je pre mňa absolútne zdrvujúce, že sa musím zmieriť s faktom, že možno matkou nikdy nebudem,“ povedala úprimne svojim fanúšikom.  

Do pozadia si totiž na klinike plastickej chirurgie nechala aplikovať polymetylmetakrylát, ktorý okrem iného pomáha po plastike s regeneráciou kože, zabraňuje vzniku veľkých jaziev a zaisťuje dokonalý tvar zadočku. Bohužiaľ, z týchto partií môže preniknúť veľmi ľahko do iných častí tela a tam spôsobovať problémy. U Jennifer prenikol až do reprodukčných orgánov a podľa lekárov pravdepodobne nebude možné, aby mala deti. 

Profimedia

Hrozila jej smrť  

„Už pred desiatimi rokmi po prvom zákroku som začala pociťovať zvláštnu bolesť v oblasti panvy. Ale bolo mi povedané, že sú to stavy, ktoré bežne po operácii nastávajú. Dnes som na tom bohužiaľ tak, že musím brať lieky a som pod dohľadom lekárov. Ľudia môžu v týchto prípadoch aj zomrieť a ja som nakoniec rada, že sa to nestalo, “ povedala Jennifer.   

Reprodukčné orgány nefungujú ako by mali a prirodzene určite nebude možné, aby otehotnela. Nádejou pre ňu môže byť umelé oplodnenie, ale ani tu nie je stopercentná istota, že sa to podarí.

Jennifer podstúpila prvú plastickú operáciu už v sedemnástich rokoch a odvtedy má za sebou ďalších tridsať zákrokov. Priznala, že je na premenách svojho vzhľadu závislá a cíti sa nesvoja, keď nemá naplánovanú žiadnu ďalšiu plastiku. Teraz ale podstupuje terapiu a rozhodla sa, že ďalšie premeny už nepodstúpi. "Rozhodla som sa, že ďalej nebudem v premene pokračovať. Nebolo to pre mňa ľahké. Dúfam, že ma v budúcnosti čakajú už len dobré veci,“ dodala mladá žena, ktorá sa sna o vlastnej rodine nechce vzdať.  

Súvisiace články

Najčítanejšie