Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Brigitte Nielsen porodila vytúženú dcérku v 55 rokoch: Aha, ako jej Frida vyrástla!
Zdielať na

Brigitte Nielsen porodila vytúženú dcérku v 55 rokoch: Aha, ako jej Frida vyrástla!

Zdroj: Profimedia

Herečka nedávno oslávila 61. narodeniny aj so svojou dcérkou, ktorá má už šesť rokov a doslova si ju vymodlila!

Hoci je už dávno v babičkovskom veku, stará sa ešte o malú dcérku, ktorú porodila dávno po päťdesiatke, v čase, keď mala už štyroch dospelých synov.

Ani po 13 IVF to nevzdala 

Brigitte Nielsen túžila svojmu súčasnému manželovi Mattimu, ktorý je o pätnásť rokov mladší, porodiť dcérku, akurát prirodzenou cestou sa im počať nedarilo. A tak sa herečka a bývalá modelka rozhodla pre umelé oplodnenie, pripomína portál tyla.com.  

"IVF nie je proces, ktorý by zvládol každý. Ste na množstve liekov. Je to veľmi nákladné. Hormóny s vami urobia rôzne veci. Je to zničujúce. Partner, s ktorým ste, musí byť na rovnakej lodi ako vy, ak teda nechcete vychovávať dieťa sama. Musíte zostať realisti, a ak ste starší, okolnosti sú proti vám,“ popísala Brigitte náročné obdobie pred otehotnením.  

Vytúženej dcéry Fridy (6) sa dočkala až ako 55-ročná po 13-tich pokusoch o umelé oplodnenie.

Materstvo vo vyššom veku si užíva 

"Keď som otehotnela, okrem polovice sveta boli v šoku aj moji synovia. Ale pre mňa neexistujú slová ako "príliš stará". Mužom, ktorí majú deti po šesťdesiatke či sedemdesiatke nikto nerieši. Pozrite sa na Roberta De Nira, ten sa stal otcom na prahu osemdesiatky,“ doadala päťnásobná mamička. 

6-ročná Frida robí herečke ohromnú radosť a pochvaľuje si, že je aj napriek svojmu veku je oveľa trpezlivejšia mama, ako bola v mladosti. Dokonca sa s Fridou cíti menej unavená ako so svojimi synmi. Svoje posledné tehotenstvo si navyše pochvaľovala zo všetkých najviac.  

"Viete, ako deti hovoria, že babičky sú najlepšie? Mám pocit, že mám teraz také myslenie aj emócie. Som trpezlivejšia a myslím, že je to práve vďaka tomu, že som vo veku babičky," povedala Brigitte, ktorá je šťastná, že sa jej obrovská túžba po dcérke splnila.

View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

   

Súvisiace články

Najčítanejšie