Zatiahnuté, dážď
13°
Bratislava
Ľudomil
14.9.2024
Mamba Dasha zostalava bez slov z komplimentu od syna: Poznajú TO všetky mamy!
Zdielať na

Mamba Dasha zostalava bez slov z komplimentu od syna: Poznajú TO všetky mamy!

Zdroj: instagram/mambadasha

Deti sú úprimné duše a často povedia na plné ústa to aj to, čo dospeláci radšej nehovoria. Svoje vie o tom aj táto známa mamina, ktorej synček perlí jedna radosť!

Ak máte malé deti, ktoré už vedia rozprávať, určite to dobre poznáte a možno ste si vtipné hlášky a poznámky svojich drobcov dokonca zapisovali.

Kompliment za 100 bodov 

Speváčka Mamba Dasha má s tanečníkom a hercom Tonym Poruchom rozkošného 5-ročného syna Manola, ktorý má poriadne podrezaný jazyk a rodičia si s ním užijú zjavne veľa zábavy. Mamba sa nedávno podelila o netradičný kompliment, ktorý od syna dostala a nevedela, či sa má smiať alebo skôr plakať.  

,,Maminka, teraz vyzeráš jak mladá… Ako keď som ešte nebol na svete a bola si krásna,” povedal speváčke úprimne syn Manolo a ona dodala, že toto sú tie komplimenty, pri ktorých sa človek zamyslí, či byť šťastný alebo plakať. ,,Ale tak… Niet sa čomu čudovať, keď má chudák vidí väčšinu času v teplákoch, s drdolom na hlave,” zhodnotila so smiechom Mamba, ktorá sa výnimočne nahodila a nastajlovala, čo jej synček ihneď ocenil a okomentoval.

View this post on Instagram

A post shared by Mamba Dasha ? (@mambadasha)

Mamba Dasha sa nedávno na sociálnej sieti rozpísala aj o tom, že sa už nechce skrývať len preto, lebo nemá dokonalú postavu. Má sa rada presne taká, aká je a je inšpiráciou pre mnohé ženy, ktoré sa neustále trápia pre nejaké nedostatky či kilá navyše...  

View this post on Instagram

A post shared by Mamba Dasha ? (@mambadasha)

Súvisiace články

Najčítanejšie