Skoro jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Laura ukázala svoju domácnosť, ľudia ju nazvali lenivou bordelárkou: Som len obyčajná mama!
Zdielať na

Laura ukázala svoju domácnosť, ľudia ju nazvali lenivou bordelárkou: Som len obyčajná mama!

Zdroj: Profimedia

Mladá mamička zdieľala na sociálnej sieti svoju neupratanú domácnosť a od ľudí schytala poriadnu kritiku. Čo poviete, zaslúžila si to?

30-ročná mamička Laura Green z anglického Leicesteru zdieľala video svojho neuprataného domu, tak aby podporila ostatných rodičov malých detí. Udržať poriadok v dome pri malých deťoch je podľa nej nadľudský výkon, no netušila, že nevinné video vyvolá medzi sledujúcimi také búrlivé reakcie, píše mirror.co.uk. Niektorí ju dokonca označili za nechutnú a lenivú matku, ktorá nezvláda starostlivosť o deti a domácnosť.

Poriadok nie je všetko  

Laura natočila video, aby ukázala ostatným rodičom, že je v poriadku si občas oddýchnuť a upratovanie odložiť na neskôr. Ako mamička dvoch malých detí chcela zdieľať svoju skúsenosť, keď po uložení syna do postieľky zistila, že je po dome neporiadok. Všade bolo plno bielizne a hračiek, ale rozhodla sa, že si najprv dopraje chvíľu pre seba, než začne upratovať. A chcela povzbudiť ostatných rodičov, aby urobili to isté.  

Napriek jej zámeru boli niektorí ľudia jej videom znechutení a označili ju za „neporiadnu mladú mamu“. Iní dokonca uviedli, že na videu zámerne držala kameru vysoko, aby ukázala svoj dekolt. 

Profimedia

Mamička sa kritike bráni  

„Tie komentáre ma väčšinou rozosmiali - zvlášť tie o mojom dekolte. Je zrejmé, že ukazujem ten neporiadok. Komentáre o lenivej a strašnej mladej matke boli tiež celkom vtipné. Ľudia si myslia, že mám 19 a mala som deti náhodou, v skutočnosti mám 30 a boli to plánované deti. Negatívne komentáre ma netrápia, sú to len ľudia, ktorí hľadajú pozornosť, hovorí to viac o nich ako o mne,“ dodala mamička.    

Laura tiež zdôraznila, že sociálne médiá sú plné extrémov. Ľudia sa väčšinou prezentujú tým najlepším, dokonale uprataným domovom a tip top detičkami. Svojim videom chcela ukázať, že je normálne mať doma občas neporiadok. Malo to byť povzbudenie pre ostatné mamičky, aby si dopriali chvíľku pre seba a necítili sa pod tlakom. 

@realfix_uk "People call me lazy for being a mum with a messy house" ©SWNS / Laura Green #realfix#RealLifeMom #MomLife #KeepingItReal #MessyHouse #MomStruggles #ParentingTruths #MomShaming #HouseholdChaos #RealMomLife #MomJourney #mum #cleaning ♬ original sound - Real fix

Súvisiace články

Najčítanejšie