Zatiahnuté
20°
Bratislava
Vít
15.6.2024
Paparazzi nafotili dcéru Christiny Aguilery: Je to už veľká slečna, podobá sa na mamu?
Zdielať na

Paparazzi nafotili dcéru Christiny Aguilery: Je to už veľká slečna, podobá sa na mamu?

Zdroj: Profimedia

Slávna speváčka je dvojnásobnou mamou a vyzerá to tak, že jablko nespadlo ďaleko od stromu, aspoň v prípade jej dcéry. Má len deväť rokov, no má už vlastný módny štýl. Pozrite sa, ako sa zmenila!

Americká speváčka, skladateľka a hudobná producentka, Christina Aguilera (43) má s bývalým manželom Jordanom Bratmanom syna Maxa (16) a so snúbencom Matthewom Rutlerom má dcéru Summer Rain (9), píše billboard.com.

„Splodiť dieťa nikdy nebolo plánovanou záležitosťou. Som v tomto smere veľmi spontánna. Keď si vesmír zmyslí, že to má prísť, ono to príde,“ vyjadrila sa Aguilera v jednom z rozhovorov.   

Napriek tomuto vyhláseniu je speváčka šťastná, že má deti, pretože vďaka nim si uvedomuje, aké sú jej životné priority. Priznáva, že byť súčasťou životov svojich potomkov je neopakovateľné, pretože práve to ju naučilo byť vytrvalou a je to pre ňu neustálou školou sebazdokonaľovania.

View this post on Instagram

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

"Každý deň ďakujem vesmíru za to, že mi dal privilégium byť tvojou mamou, rolu, ktorá predstavuje môj najvyšší úspech," napísala popová hviezda na sociálnu sieť v deň 9. narodenín dcérky. „Svedčiť o pozoruhodnej mladej žene, z ktorej sa vyvíjaš, ma napĺňa nesmiernou hrdosťou. Mama ťa tak veľmi ľúbi!" vyznala verejne speváčka, ktorá svoje ratolesti ukazuje na sociálnej sieti len výnimočne.  

Jej dcéru Summer však paparazzi nedávno zachytili, ako vychádza z kaviarne, a fanúšikovia sa nestačili čudovať, aká štýlová mladá slečna z nej vyrástla. Na tričku má síce nápis Billie Eilish, ale jej mamou je speváčka Christina Aguilera. Čo poviete, podobajú sa?    

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

Súvisiace články

Najčítanejšie