Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ľudia sú nadšení z dcéry Dary Rolins: V TÝCHTO šatách Lola tromfla aj svoju mamu!
Zdielať na

Ľudia sú nadšení z dcéry Dary Rolins: V TÝCHTO šatách Lola tromfla aj svoju mamu!

Zdroj: Profimedia

Na ďalších dvoch veľkolepých koncertoch sa Dara predviedla v niekoľkých sexi outfitoch, ktoré iba zvýraznili jej top postavu. Na pódiu však zažiarila aj jej dcéra, ktorá sa na spevácku divu podobá stále viac.

Uplynulý víkend slovenská diva Dara Rolins opäť uchvátila svojich verných fanúšikov, ktorí si jej narodeninové koncerty užívali naplno. Na pódiu nechýbala ani jej 15-ročná dcéra Laura, ktorá si s maminou strihla duet a od ľudí zožala samé ovácie, píše český magazín super,cz.

Aká matka...   

Rovnako ako Dara, tak aj Laura vyzerala ako svetová hviezda. Pôvabná tínedžerka si obliekla rafinované biele šaty, spod ktorých jej vytŕčalo body a čierne čižmy siahajúce až na stehná. Nielen čo sa týka štýlu, ale aj vzhľadu a hlasu, bolo poznať, že jablko nespadlo ďaleko od stromu.

Sama Dara je z uplynulého víkendu úplne nadšená a stále dojatá. „Zbožňujem ten fakt, že Praha žila cez víkend Darou. Som rada, že som dôvodom aj príčinou tak krásnych emócií. Že ste vďaka mne vypli, odreagovali sa, vyrazili s kamarátkami, sestrami na dámsku jazdu. Nechali na chvíľu bežné starosti za dverami, nahodili sa, dopriali si zábavu, tanec, relax. Moji milí, všetky krásne ženy, a aj tá hromada fešákov, ktorí sa na nás v publiku usmievali. Ďakujem. Z celého srdca. Za spätnú väzbu, vďaka ktorej viem, že má všetko zmysel,“ uviedla Dara na sociálnych sieťach. 

Outfit mladej Loly sa zdal niektorým ľuďom až príliš vyzývavý vzhľadom na jej vek. Čo na jej celkový look hovoríte vy?

View this post on Instagram

A post shared by Miky Lansky (@mikylansky)

 

View this post on Instagram

A post shared by Jaroslav (@kramar_j)

Súvisiace články

Najčítanejšie