Jasno
19°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Ľudia kritizujú matku, ktorá prvýkrát otehotnela v 15-tich: Neuveríte, ako dnes vyzerá jej rodina!
Zdielať na

Ľudia kritizujú matku, ktorá prvýkrát otehotnela v 15-tich: Neuveríte, ako dnes vyzerá jej rodina!

Zdroj: Profimedia

Mnohé ženy majú čo robiť, aby zvládli jedno či dve deti a každý večer odpadávajú od únavy. To určite nie je prípad tejto mladej ženy, ktorá starostlivosť o početnú rodinu jednoducho miluje!

35-ročná Britni Church otehotnela po prvýkrát v pätnástich a v šestnástich bola už matkou. Dnes je hrdou mamou 12-tich detí a kritiku okolia si jednoducho nevšíma, píše The Sun.

Veľkú rodinu berie ako dar 

Britni nikdy neplánovala, že bude mať toľko detí, no keď postupne pribúdali do jej života, zistila, že veľká rodina je presne to, čo ju teší a napĺňa. 

Prvé dieťa porodila krátko po 16-tich narodeninách s dnes už bývalým manželom, s ktorým mala ďalšie 4 deti. Manželstvo sa však rozpadlo a mladá žena si opäť začala počas víkendov užívať slobodný život a tak nečakane otehotnela so svojim šiestym dieťaťom. Kým stretla svojho ďalšieho manžela, vychovávala svojich šesť detí úplne sama.   

Profimedia

S ďalším manželom mala najskôr dvoch chlapcov a potom ešte trojičky. Dnes má dokopy už 12 detí a je vo veku, keby pokojne mohla ešte niekoľkokrát otehotnieť. Či ešte manželia túžia po ďalších potomkoch, neprezradila.   

Žena priznáva, že život s toľkými malými deťmi nie je vôbec jednoduchý ani lacný, rozhodne by však nemenila.  

Početná rodinka má na Instagrame množstvo fanúšikov a občasnú kritiku si jednoducho nevšímajú. „Snažíme sa naše deti vychovávať čo najlepšie a mnohí si to všimli, keď nás stretli niekde vonku. Možno aj zmenili názor, keď videli, že deti sa správajú pekne a navzájom si pomáhajú,“ dodala mladá mamička. 

Viete si predstaviť, že by ste sa starali o takúto veľkú rodinu?   

Súvisiace články

Najčítanejšie