Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Pred verejnosťou ju skrývajú: Videli ste už 19-ročnú dcéra Julie Roberts?
Zdielať na

Pred verejnosťou ju skrývajú: Videli ste už 19-ročnú dcéra Julie Roberts?

Zdroj: Profimedia

Úzkostlivo si strážia svoje súkromie a svoje tri deti takmer vôbec neukazujú na verejnosti. Pritom dvojičky Julie Robets majú už devätnásť rokov!

Pred rokmi patrila Julia Roberts k najpopulárnejším herečkám sveta, ktorá zažiarila v desiatkach filmov. Ostatné roky už natáča menej filmov a venuje sa skôr svojej rodine. 

Julia má za sebou niekoľko nevydarených vzťahov a skutočnú lásku našla až pri kameramanovi Danny Moderovi. Dvojica sa zosobášila ešte v roku 2002 a odvtedy žijú život bez škandálov a mimo spoločenského diania. Spolu majú 19-ročné dvojička Hazel a Phinnaeusa a 16-ročného syna Henryho. Manželia sa rozhodli, že svoje deti nebudú ukazovať na verejnosti, dokonca ani na sociálnych sieťach. Julia v mnohých zahraničných rozhovoroch priznala, že jej najväčším snov bola práve šťastná a spokojná rodina, ktorú sa jej aj podarilo vytvoriť. Svoje tri deti vychovávajú ako hocikto iný bez hollywoodskeho pozlátka. Aj preto ich na verejnosti takmer neukazujú. Dokonca sa ich aj paparazzom podarilo nafotiť iba párkrát. Výnimku urobili len počas filmového festivalu, kedy sa ich jediná dcéra Hazel prešla po boku svojho otca. A tá okamžite vzbudila pozornosť. Krásu totiž jednoznačne zdedila po svojej slávnej mame! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Metro Society (@metrosocietyph)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Julia Roberts (@juliaroberts)

Súvisiace články

Najčítanejšie