Oblačno
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Fanúšikovia Kim Kardashian sú zhrození: Naozaj TOTO dovolila 10-ročnej dcére?
Zdielať na

Fanúšikovia Kim Kardashian sú zhrození: Naozaj TOTO dovolila 10-ročnej dcére?

Zdroj: Profimedia

Tak v tomto prípade jednoznačne platí, že jablko nespadlo ďaleko od stromu. Keď uvidíte, čím sa pýši jedno z detí celebritných rodičov, nebudete chápať!

Dcéra kontroverzného Kanye Westa a Kim Kardashian, North West má síce len 10 rokov, ale už veľmi dobre vie, ako na seba strhnúť pozornosť. Už od malička sa rada predvádzala v bláznivých módnych kúskoch a kreáciách, ktoré si vraj kombinovala úplne sama, teraz však zašla ešte ďalej. Najnovším extravagantným doplnkom sa zrejme chcela podobať svojmu ockovi, no ľudia sú zhrození, že jej rodičia niečo také dovolili, píše pagesix.com.

Kým jej otec, raper Kanye West na seba upútal extrémne drahou a výstrednou zubnou protézou, 10-ročná North sa pochválila vyzdobenými zubami, ktoré si u rodičov zrejme sama “vydupala”.  

Ozdoby - perličky v jej ústach sú vylepšené špeciálnymi zubnými násadami s diamantami. Školáčka túto na dieťa naozaj nezvyčajnú ozdobu predviedla v niekoľkých príspevkoch na sociálnych sieťach, kde mnohí skritizovali najmä jej rodičov, ktorí podľa všetkého svojej dcére povolia každý výstrelok.  

Nuž, pri týchto celebritných rodičoch sa dá čakať asi naozaj všetko. Ktovie, čo všetko už bude mať malá North za sebou ešte predtým, ako bude dospelá...  

View this post on Instagram

A post shared by NORTH WEST (@_north__west)

View this post on Instagram

A post shared by Dentistry (@identistry)

Súvisiace články

Najčítanejšie