Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Libor Bouček strávil koniec roka v pôrodnici: Za čo sa novopečený dvojnásobný otec ospravedlnil?
Zdielať na

Libor Bouček strávil koniec roka v pôrodnici: Za čo sa novopečený dvojnásobný otec ospravedlnil?

Zdroj: Profimedia

Známy český moderátor sa stal posledný deň minulého roku druhýkrát otcom. Manželka Gabriela priviedla na svet dcéru, ktorej dali meno Beata. Prečo sa teraz personálu pôrodnice ospravedlnil?

To, že je Gabriela v inom stave, prasklo vlani na karlovarskom festivale. O tehotenstve svojej ženy Libor najskôr mlčal, ale potom zverejnili fotku s bruškom, píše český Blesk.

Pohlavie bábätka tajili až do pôrodu dievčatka, rovnako aj jej meno. „Pri výbere mena som hlasoval za Beatu, aby mala iniciály BB, čím som ako otec eliminoval zmenu priezviska, že by si napríklad vzala Nováka. Som liberálny otec, ale majetnícky v tom, ako to cítim. Zvažovali sme mená od A, ako má Albert, ale nakoniec B zvíťazilo, potom bude C a D,“ prezradil Blesku Bouček, ktorý nechýbal pri príchode dcéry na svet.   

„Bol som tam opäť z môjho pohľadu ako zbytočná súčasť. Tam ten chlap pochopí, že v tomto svete nemá vôbec žiadnu rolu. Snažil som sa maximálne pomáhať, zažil som tie prvé sekundy, plač... Keďže sa dcéra narodila na Silvestra, tak som oslavoval tam. S mojou ženou sme príchod Nového roka oslávili sami v nemocničnej izbe. Ospravedlňujem sa personálu vinohradskej nemocnice, že som bol taký nekompromisný, ale niesol som chlebíčky, tak ma tam nechali. Bolo to zvláštne, okolo mňa búchali petardy, vedľa seba som mal manželku a o kúsok ďalej dcéru. Ani neviem, čo robil Albert, asi oslavoval s chlapcami,“ povedal so smiechom moderátor.

Kvôli rozrastajúcej sa rodine sa Libor rozhodol obmedziť prácu, aby s nimi bol čo najviac. „Myslel som si, že sa nikdy sťahovať nebudeme, ale teraz mám pocit, že sa nezmestíme, tak sa uvidí,“ dodal dvojnásobný otec. 

View this post on Instagram

A post shared by Libor Bouček (@liborboucek)

View this post on Instagram

A post shared by Libor Bouček (@liborboucek)

Súvisiace články

Najčítanejšie