Jasno
14°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Čerstvá celebritná mamička: Za TOTO by mala každá matka dostať od štátu 3000 eur!
Zdielať na

Čerstvá celebritná mamička: Za TOTO by mala každá matka dostať od štátu 3000 eur!

Zdroj: Profimedia.sk

Z Natálie Puklušovej sa v polovici decembra stala prvýkrát mama. 39-ročná herečka otvorene priznala, že s týmto po príchode vytúženej dcérky na svet, vôbec nepočítala!

Asi každá žena, ktorá sa túži stať matkou, má o materstve väčšinou skreslené predstavy. Hoci si mnohé budúce mamičky pred pôrodom naštudujú množstvo rád, realita je po pôrode úplne iná. O tom sa na vlastnej koži presvedčila aj Natália Puklušová. 

​Tá pred troma týždňami za dramatických okolností priviedla na svet dcérku, ktorej dali s partnerom meno Wilka Mária. Kým niektoré čerstvé mamičky majú šťastie na novorodencov, ktorí väčšinu času prespia, mnohé majú práve opačné skúsenosti. Jednou z nich je aj Natália, ktorú dcérka poriadne unavuje. "Každá mama by mala mať za materstvo zaplatené od štátu, že 3 000 eur minimálne. Však to je aká makačka... Mama byť? Vychovávať dieťa? V kuse kŕmiť? A toto všetko robiť, však to je neskutočné,"  posťažovala sa na instagrame. Puklušová je rovnako ako väčšina maminiek unavená aj z toho, že sa v noci nevyspí, keďže dcéra ju neustále budí. "Brutalita toto kojenie a plač v noci...Som unavená. Miško mi síce veľmi pomáha, ale tie noci, zbohom deväťhodinový spánok...“ dodala unavená herečka. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Marguš ? (@michalmargus)

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie