Jasno
28°
Bratislava
Patrik, Patrícia
6.7.2024
Mladšia sestra Nicole Kidman ohúrila postavou v plavkách: Verili by ste, že je matkou šiestich detí?
Zdielať na

Mladšia sestra Nicole Kidman ohúrila postavou v plavkách: Verili by ste, že je matkou šiestich detí?

Zdroj: Profimedia

Vedeli ste, že slávna hollywoodska herečka má mladšiu sestru? Podobné sú ako vajce vajcu a to nielen v tvári, úplne rovnaké majú aj postavy, pozrite sa!

Nedávno sme písali o tom, ako Nicole Kidman (56) s rodinou trávi začiatok roka na plážach austrálskeho Sydney. Spoločne s nimi si užíva slnečné lúče a more aj herečkina mladšia sestra Antonia, ktorá prekvapila fotografov, keď predviedla štíhlu a pevnú postavu ako skala, píše Daily Mail. No povedzte, verili by ste, že táto žena vynosila a porodila až šesť detí?

Zatiaľ čo Nicole sa narodila v Honolule počas študentského pobytu jej rodičov na Havaji, o tri roky mladšia Antonia už prišla na svet v druhom najväčšom austrálskom meste Melbourne. 

53-ročná Antonia je vo svojej domovine uznávanou novinárkou, spisovateľkou a televíznou reportérkou. Momentálne sa okrem práce v médiách venuje predovšetkým svojej rodine, pretože je mamičkou až šiestich potomkov!

View this post on Instagram

A post shared by @fanpage_nicolekidman1

Pred niekoľkými rokmi mala dokonca svoj vlastný program The Little Things, ktorý sa venoval výchove detí a neskôr aj ďalšiu sériu s názvom The Bigger Things. Asi nikoho pri pohľade na jej postavu neprekvapí, že rovnako ako jej sestra, tiež holduje zdravému životnému štýlu, športu a joge. V roku 2003 vyšlo dokonca jej video Antonia Fitness Yoga: The Power And Style of Ashtanga, ktoré si obľúbili ženy z celého sveta.   

Antonia je druhýkrát vydatá, jej manželom je obchodník Craig Marran, ktorého si vzala v apríli 2010. Spoločne vychovávajú ich dvoch synov Nicholasa (13) a Alexandera (11). Z predošlého manželstva s Angusom Hawleym má ešte štyri deti. Dve dcéry Luciu (24) a Sybellu (16) a dvoch synov Hamisha (22) a Jamesa (20). Jej prvý manžel zomrel osem rokov po ich rozvode na infarkt. 

Antonia aj Nicole sú skvelým dôkazom toho, že dodržiavať zdravú životosprávu sa rozhodne oplatí. Odmenou vám bude takéto telo aj po päťdesiatke a niekoľkých pôrodoch!  

Antonia Kidman

Profimedia

​Nicole Kidman

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie