Jasno
28°
Bratislava
Patrik, Patrícia
6.7.2024
Väčšina žien by si také plavky neobliekla, Nicole Kidman je v nich za hviezdu: To je postava!
Zdielať na

Väčšina žien by si také plavky neobliekla, Nicole Kidman je v nich za hviezdu: To je postava!

Zdroj: Profimedia

Oscarová herečka si užívala relax na pláži s manželom a jednou z dcér a bola naozaj neprehliadnuteľná. Pozrite sa, ako sa nahodila!

Nicole Kidman (56) si so svojím manželom, muzikantom Keithom Urbanom a dcérou Faith užívala obľúbenú pláž v Sydney, píše justjared.com. Stále príťažlivá herečka má štíhlu a pevnú postavičku ako lusk, no zvedavci aj paparazzi mali smolu. Herečka sa síce vyzliekla do plaviek, no ako to je u nej zvykom, tie ju chránili natoľko, že okrem nôh neukázala zo svojho tela vôbec nič.

;t=6s

Obľúbená austrálska herečka pred pár rokmi šokovala svojim vzhľadom po tom, čo úplne prepadla rôznym omladzujúcim zákrokom, ktoré jej zmenili tvár na nepoznanie.  

Hoci dlho zatĺkala a tvrdila, že výplne a botox nepoužívala, napokon sa priznala, že bola na omladzovaní doslova závislá. S výsledkom však sama nebola spokojná a dnes sa už podobným procedúram a zákrokom vraj vyhýba a namiesto toho, sa ešte viac zamerala na zdravý životný štýl a cvičenie, vďaka čomu sa môže pýšiť ešte pevnejšou a dokonalejšou postavou ako mala v mladosti.

Aj keď by si Kidman mohla dovoliť akékoľvek sexi bikiny a ukázať svoje vydreté krivky v plnej paráde, urobila presný opak. Kým jej manžel ukázal v plavkách vypracované a potetované telo, ona svoje telo predviedla tradične v plavkách s dlhým rukávom až ku krku. Jediné, čo teda kráska ukázala, boli jej štíhle a dlhé nohy, ktoré jej skutočne môžu závidieť aj dvadsiatky.

 Nicole veľmi dobre vie, prečo sa nevystavuje slnečnému žiareniu a chráni sa aj klobúkom a krémami s vysokým ochranným faktorom. Okrem toho, že má extrémne svetlú a citlivú pokožku, uvedomuje si, že slnko a opaľovanie starnutie akurát urýchľuje.  

Aj keď jej jasné, že jej tvár nie je prirodzená  ani náhodou, postavičku má absolútne dokonalú. Celoživotné dodržiavanie zdravého životného štýlu a poctivé cvičenie sa rozhodne vyplatili, čo poviete?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie