Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Rozhodnutie tejto matky pobúrilo ľudí: Nepochopíte, čo dovolila svojej 12-ročnej dcére!
Zdielať na

Rozhodnutie tejto matky pobúrilo ľudí: Nepochopíte, čo dovolila svojej 12-ročnej dcére!

Zdroj: TikTok/kat_clark_

Kým väčšine rodičov záleží na tom, aby ich deti mali kvalitné vzdelanie a aby sa v budúcnosti dobre uplatnili v zamestnaní, táto matka si myslí, že podstatnejšie je niečo úplne iné. Vôbec sa nečudujeme, že z jej rozhodnutia sú mnohí zhrození.

Austrálska influencerka Kat Clark šokovala všetkých svojich fanúšikov, keď vyhlásila, že sa rozhodla svoju 12-ročnú dcéru odhlásiť zo školy. Ako dôvod uviedla, že si praje, aby sa Deja naplno venovala sociálnym sieťam, a prenikla tak do sveta influencerov. Jej rozhodnutie vyvolalo medzi ľuďmi veľký rozruch, informuje nypost.com.  

Kat Clark, ktorá má sama na sociálnych sieťach vyše päť miliónov fanúšikov, v podcaste It's All Her uviedla, že tradičnú školskú dochádzku svojich dcér zvládala, keď mala normálne zamestnanie. V okamihu, keď sa jej rozbehla kariéra influencerky, sa ale všetko zmenilo, zrazu musela plniť rôzne kampane a času bolo málo. "Časom začala dostávať ponuky aj Deja a zrazu sme zistili, že škola od 9 do 3 hodín popoludní pre nás nefunguje, a zo školy sme ju odhlásili," uviedla.

View this post on Instagram

A post shared by Kat Zoe Clark (@kat_clark_)

Kat si veľmi dobre uvedomuje, aké príležitosti môžu sociálne siete ponúknuť, a nechce, aby o to Deja prišla. Je si však vedomá, že sociálne siete zaberajú veľa času. Mladá matka myslí aj na vzdelanie dcéry, a preto pre ňu na budúci rok pripravila domáce vzdelávanie. "Ak to nebude fungovať, nemám problém Deju znova do školy vrátiť," dodala.   

Hoci mnoho ľudí s jej rozhodnutím nesúhlasí, Kat verí, že urobila správne. Jej staršia dcéra Latisha sa tiež po šiestich mesiacoch vzdala právnickej fakulty, aby sa mohla naplno venovať svojmu úspešnému podcastu. "Mám veľkú radosť, že sa so svojimi dcérami môžem podieľať na tvorbe. Je to, ako by som pracovala so svojimi najlepšími priateľmi. Podporíme ich na akejkoľvek ceste a v súčasnosti skrátka štúdium nie je pre nich prvou voľbou," dodala Kat. 

Viete si predstaviť, že by ste sa takto rozhodli aj pri svojich deťoch?   

View this post on Instagram

A post shared by Deja Clark (@deja_clarkk)

View this post on Instagram

A post shared by Deja Clark (@deja_clarkk)

Súvisiace články

Najčítanejšie