Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Geissenovci sa cez sviatky poriadne odviazali: Vianočný pozdrav so stiahnutými nohavicami!
Zdielať na

Geissenovci sa cez sviatky poriadne odviazali: Vianočný pozdrav so stiahnutými nohavicami!

Zdroj: Profimedia

Namiesto klasickej peknej pózovačky sa tentokrát rozhodli trochu vyblázniť a fanúšikov počas sviatkov “pozdravili” nahými zadkami!

Slávni nemeckí milionári, ktorých preslávila ich reality šou Geissenovci, stále vedia prekvapiť. Počas vianočných sviatkov zverejnili bláznivú momentku, na ktorej sa predviedli s čiastočne obnaženými zadkami, píše nemecký portál bild.de.

S tradičnými fotografiami pri vianočnom stromčeku v krásnych vianočných outfitoch či veselých pyžamách sa pochválilo počas sviatkov mnoho celebrít. Kým väčšina známych tvárí sa ukázala v dokonalom slávnostnom looku, svojská milionárska rodinka sa poriadne odviazala.  

Okrem iných záberov z Vianoc sa pochválili aj momentkou, kde majú na sebe rovnaké vianočné pyžamá, na čom by nebolo nič také zvláštne. Rodinka však zapózovala chrbtom tak, že si každý člen rodiny čiastočne stiahol nohavice a ukázal holý zadok, čo mnohých fanúšikov pobavilo.

Milionárska rodinka trávi Vianoce rovnako, ako v posledných rokoch, a to na svojej luxusnej chate vo Valbergu vo francúzskych Alpách. Hoci sa ju pred časom rozhodli predať, zatiaľ sa im to zjavne nepodarilo a tak si ju opäť užili do sýtosti.  

Zaujímavosťou je, že rodina navštevuje túto chatu iba jeden týždeň v roku a to počas vianočných sviatkov, kedy je tam naozaj rušno, pretože tam celý týždeň varia a pripravujú sa na Štedrý večer.

Po zvyšok roka je chata s rozlohou 320 metrov štvorcových úplne prázdna. „Na našom dome vo Valbergu je skvelé, že prichádzame naozaj len na týždeň cez Vianoce. Nikdy nedávam dole vianočný stromček. Je tam päť alebo šesť rokov,“ vysvetlila Carmen. Práve to, že chatu nevyužívajú častejšie, je hlavný dôvod, prečo uvažujú o jej predaji.  

Pozrite sa na ďalšie momentky, ktoré svojská nemecká rodinka zverejnila počas sviatkov...  

View this post on Instagram

A post shared by Davina Geiss (@davinageiss)

View this post on Instagram

A post shared by Shania Geiss (@shaniageiss)

Súvisiace články

Najčítanejšie