Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Najlepšia rada od Keiry Knightley pre vyčerpané mamy: TAKTO budete spokojné vy aj deti!
Zdielať na

Najlepšia rada od Keiry Knightley pre vyčerpané mamy: TAKTO budete spokojné vy aj deti!

Zdroj: Profimedia

Slávna hollywoodska herečka je šťastnou mamou dvoch dcér a svoje súkromie chráni pred médiami ako sa dá. Vykašľať sa na sociálne siete a radšej skutočne žiť, je podľa nej jedno z najlpších rozhodnutí, no pre čerstvé maminy má aj iné rady!

Herečka Keira Knightley (38) má s manželom, hudbníkom Jamesom Rightonom dve dcéry, osemročnú Edie a štvorročnú Delilah. Hoci ich fotografie nezverejňuje a súkromie si chráni, o materstve a rodičovstve hovorí naopak úplne na rovinu.

Herečka, ktorú preslávili mnohé filmové trháky ako Láska nebeská či Piráti z Karibiku, sa po narodení svojich dcér poriadne zmenila. Vyhýba sa rôznym párty a večierkom a absolútne ignoruje všetky sociálne siete.  

"Som taká spokojná, že nie som na žiadnych sociálnych sieťach! Všetci moji priatelia, ktorí tam sú, hovoria o tom, aké depresívne to je. Viem, že by som bola posadnutá snahou o to, aby môj život vyzeral dokonalejšie, než aký v skutočnosti je. A to by bolo veľmi vyčerpávajúce. Vôbec neviem, čo budem robiť, keď raz prídu moje dcéry s tým, že chcú byť na Instagrame alebo TikToku," povedala celebritná mamina pre magazín People a zároveň dodala, že sa teší, až jej dcéry budú ako tínedžerky zažívať to správne punkové obdobie.  

"Naozaj sa teším, keď budú nosiť tony mejkapu na tvári, nebudú ma počúvať a budú blbnúť, pretože to je zmysel života každého teenagera!" povedala Keira. 

Profimedia

Rada pre vyčerpané matky 

"Nie som matka, akú som si predstavovala, že budem. Myslela som si, že budem oveľa viac hippies, než som. A ja vlastne vôbec hippies nie som!" povedala Keira a úprimne priznala, že keď boli jej dievčatá bábätká, bola nesmierne vyčerpaná.  

 "Vôbec sa nehovorí o hormónoch, ktoré s nami mávajú po pôrode, nehovorí sa o tom, aké je to ťažké byť mamou, a nehovorí sa ani o realite spánkovej deprivácie! Nám matkám sa vôbec nedostáva uznania za ten šialený fyzický aj emocionálny maratón, ktorým prechádzame!" posťažovala sa v rozhovore pre BBC Breakfast, no zároveň dodala, že hoci to bolo ťažké obdobie, svoje deti nadovšetko miluje.  

Čerstvým a vyčerpaným mamičkám preto radí, aby sa jednoducho vykašľali na neporiadok v byte a neriešili, či majú alebo nemajú umyté vlasy. Odporúča im, aby sa stretávali prednostne s ľuďmi, ktorí im prinesú uvarené jedlo!  

Tak čo maminy, súhlasíte s tým aj vy?    

Súvisiace články

Najčítanejšie