Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Ivana Gáboríková prezradila tajný trik, ktorý jej pomáha pri výchove dcér: Iba takto vám všetko na tanieri zjedia!
Zdielať na

Ivana Gáboríková prezradila tajný trik, ktorý jej pomáha pri výchove dcér: Iba takto vám všetko na tanieri zjedia!

Zdroj: Instagram/iversanns

Ivana Gáboríková je nielen skvelá tanečnica a pre mnohé ženy aj módna influencerka, ale aj skvelá mama a gazdiná. Jej rýchle a zdravé tipy na rôzne jedlá ženy jednoducho milujú. Teraz prezradila, ako je možné, že jej dve malé dcéry nie sú prieberčivé jedáčky.

Ivana sa so svojimi sledovateľkami na instagrame rada a často podelí o rôzne tipy a triky, ktoré sú super a uľahčujú jej bežných chod domácnosti. Medzi ženami sú veľmi obľúbené najmä jej recepty, ktoré sú rýchle, zdravé a chutia aj jej dvoch dcérkam. Mnohé mamičky sa čudujú, ako je možné, že jej trojročná Bella a ročná Leia zjedia takmer všetko, čo im dá na tanier?  

​Sympatická mamička priznala trik, ktorý zafungoval u jej staršej dcérky a používa ho aj u mladšej. „Od malička im ponúkam pestrú stravu a aj to, čo neobľubujú, vždy nájdu na tanieri. Bella naozaj spapá všetko a verím, že tak tomu bude aj pri Lei. Môj postreh je, že čo som neponúkala do roka a pol, sa teraz ťažšie spapá," priznala Ivana, čo jej pomohlo. Vyskúšate to aj pri vašich deťoch?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Súvisiace články

Najčítanejšie