Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Otehotnela v 14-tich a plánovala ísť na potrat: Ruth dnes patrí medzi najmladšie babky v Británii
Zdielať na

Otehotnela v 14-tich a plánovala ísť na potrat: Ruth dnes patrí medzi najmladšie babky v Británii

Zdroj: Profimedia

Osud jej namiešal poriadne náročné skúšky a hoci musela predčasne dospieť a zvládnuť mnoho prekážok, dnes by rozhodne nemenila.

Ruth Clayton z Veľkej Británie má len 33 rokov a už má malú vnučku, čím sa zaradila medzi najmladšie babky v krajine, píše The Sun.

Keď deti majú deti 

Ruth otehotnela keď mala iba 14 rokov a bola rozhodnutá, že pôjde na potrat. Cestou na kliniku si však uvedomila, že to jednoducho nemôže spraviť a dnes to považuje za svoje najlepšie rozhodnutie.  

Dcéru Rose porodila ešte ako školáčka, mala iba 15 rokov. Hoci to nebolo pre ňu najmä zo začiatku vôbec jednoduché, nakoniec zvládla aj dokončiť školu a spravila si maturitu.  

Profimedia

Keď sa Ruth dozvedela, že jej 17-ročná dcéra otehotnela, bola najskôr veľmi nahnevaná, lebo myslela na to, aké to bolo veľmi ťažké pre ňu. Dcéru však podporila, keď videla, že na dieťatko sa teší a pomáhala jej všetko zvládnuť čo najlepšie.   

Jedna z najmladších babičiek v Británii sa tak iba krátko po tridsiatke teší z vnučky Cory a snaží sa im pomáhať a podporovať ich.   

Povedali by ste, že na fotografii je babka s vnučkou?

Profimedia

"Keď som sa stretla s rodinou jej priateľa, vedela som, že je všetko ako má byť. Je to tá najúžasnejšia rodina," povedala Ruth.  

 "Vidieť, ako sa moja dcéra mení na úžasnú mamu, je ten najkrajší darček, aký mi mohla dať," dodala mladá babička, ktorú teší predstava, že sa môže o vnučku starať, keď je ešte v plnej sile a dobrej kondícii.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie