Jasno
12°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mama trojičiek ukázala brucho pred a po pôrode, ženy zostali v šoku: Videli ste už niečo také?
Zdielať na

Mama trojičiek ukázala brucho pred a po pôrode, ženy zostali v šoku: Videli ste už niečo také?

Zdroj: Instagram/michellameiermorsi

Keď mamička trojičiek ukázala, ako vyzeralo jej brucho v tehotenstve a krátko po pôrode, ľuďom takmer oči vypadli. Je naozajstný zázrak, čo všetko ľudské telo zvládne! Videli ste už také gigantické brucho?

Michella Meier-Morsi z Dánska porodila v minulom roku trojčatá, synov Charlesa, Theodora a Gabriela, pritom doma ju už čakali dvojčatá, píše The Sun.

Dnes už päťnásobná mamina má na sociálnych sieťach obrovské množstvo fanúšikov, ktorým pravidelne ukazovala svoje radosti aj starosti náročného tehotenstva. Videom a zábermi, kde ukázala svoje brucho s trojičkami krátko pred pôrodom, spôsobila hotový ošiaľ. Mnohé ženy sa priznali, že také mega obrovské brucho ešte v živote nevideli.

Kým mnohé mamičky jej vyjadril obdiv a obrovský rešpekt a nazvali ju superhrdinkou, niektoré sa priznali, že ich to vydesilo natoľko, že majú obavy vôbec otehotnieť.  

Pôrod svojich trojičiek mamička označila za „najdivokejších 36 hodín“, no podľa jej slov to prebehlo oveľa hladšie, ako očakávala.

@michellameiermorsi

♬ i love you baby

Michaella pokračuje v mapovaní rodičovstva aj naďalej a ukazuje mamičkám pravú realitu. Iba pár dní po pôrode ukázala svoju postavu a ovisnutú kožu na bruchu, s ktorou sa musela popasovať.   

Napriek tomu, že byť matkou takej veľkej rodiny nie je vždy jednoduché, je šťastná, keď sú všetci spolu a rozhodne by nemenila. Krásna rodinka, želáme im veľa zdravia!  

Súvisiace články

Najčítanejšie