Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rozhodnutie, ktoré dalo ich životu hlbší zmysel: Vedeli ste, že aj tieto celebrity si adoptovali deti?
Zdielať na

Rozhodnutie, ktoré dalo ich životu hlbší zmysel: Vedeli ste, že aj tieto celebrity si adoptovali deti?

Zdroj: Profimedia

Či im vlastný potomok nebol dopriaty kvôli zdravotnému stavu, alebo jednoducho nenašli vhodného partnera, svojho sna stať sa rodičom sa nevzdali. Adopciou tak zmenili život nielen opusteným deťom, ale rovnako tak sebe.

Pred pár dňami sa rozšírila správa o tom, že sa svojho pokladu dočkali aj manželia Vinceovci, ktorí boli v „poradovníku“ na adopciu už niekoľko rokov. Kým v našom šoubiznise je adopcia detí ešte skôr raritou, u svetových celebrít nejde o nič výnimočné a deti si takto osvojilo už množstvo slávnych mien.

Možno si poviete, že celebrity majú ľahký život a môžu si dovoliť čokoľvek, na čo si len pomyslia. U väčšiny to platí čo sa týka materiálnych vecí, no pri túžbe stať sa rodičom sa stretávajú aj slávne ženy či muži s rovnakými problémami a prekážkami, ako mnohí bežní ľudia. Pre všetkých je tu však nádej mať rodinu prostredníctvom adopcie, a tí, ktorí sa na túto cestu dali, sú dnes za toto rozhodnutie nesmierne vďační. 

Herečka Viola Davis v roku 2011 adoptovala dcérku Genesis a uviedla, že to bolo jedno z najlepších rozhodnutí jej života.

"Materstvo môže mať mnoho podôb. Matkou sa nestanete len v prípade, že svoje dieťa odnosíte. Toľko detí čaká na milujúci domov a toľko žien túži stať sa matkou. Adopcia je rozhodne skvelá vec," povedala. 

Sandra Bullock má dve adoptované deti - syna Louisa (11) a dcérku Lailu (9), ktoré nadovšetko miluje a preto ich chráni pred médiami ako sa len dá. Práve kvôli deťom sa rozhodla dať si pauzu aj v nakrúcaní a chce sa im venovať na sto percent.

Aj herečka Katherine Heigl si v roku 2009 s manželom Joshom Kelleym osvojila kórejské dievčatko Naleigh. Zamilovali si ju natoľko, že adoptovali ešte jednu menom Adalaide Marie Hope. V roku 2016 sa páru nakoniec narodil aj vlastný syn, ktorému dali meno Joshua. 

Profimedia

Herec Ewan McGregor a jeho manželka Eve Mavrakis vychovávajú spolu štyri dcéry, z ktorých jedna je adoptovaná. Pár si ju adoptoval z Mongolska, keď mala štyri roky. Herec ju spoznal ako sirotu dva roky predtým, keď tam natáčal dobrodružný seriál. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eve Mcgregor (@evemcgregor123)

Medzi ďalšie celebrity, ktoré podporujú adopciu, patrí herečka Angelina Jolie. Ešte keď tvorila pár s Billym Bobom Thorntonom, adoptovala si v roku 2002 syna Maddoxa z Kambodže, neskôr si aj s Bradom Pittom osvojila etiópske dievčatko Zaharu, v Namíbii sa im v roku 2006 narodila dcéra Shiloh a krátko potom adoptovali chlapca Paxa z Vietnamu. V roku 2008 sa im narodili ešte dvojčatá Vivienne a Knox. 

SITA

Ďalšie celebrity, ktoré si adoptovali deti: 

Madonna – okrem dvoch vlastných detí si adoptovala ešte chlapca Davida z Malawi a dievčatko Mercy a neskôr k nim pribudli ešte dvojičky Stella a Estere.

Nicole Kidman a Tom Cruise – v čase keď boli manželmi, adoptovali si dnes už dospelé deti Isabellu a Connora.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Famouskids (@famouskids_insta)

Sharon Stone – po niekoľkých potratoch sa rozhodla pre adopciu a postupne si osvojila troch synov. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone)

Kristin Davis – najskôr si adoptovala dcérku Gemmu Rose a neskôr si osvojila aj chlapčeka. 

Profimedia

Meg Ryan – má vlastného syna Jacka ku ktorému si neskôr ešte adoptovala dievčatko Daisy z Číny. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Celebrity Kids ❤ (@_celebritykids_)

Hugh Jackman s manželkou – po dvoch potratoch si nakoniec adoptovali dve deti – dievčatko Avu a chlapca Oscara. 

Profimedia

Charlize Theron - má adoptovaného syna Jacksona a dcérku August.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Celebrity Kids ❤ (@_celebritykids_)

Súvisiace články

Najčítanejšie