Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Konečne sa dočkali vytúženého dieťaťa! Známa moderátorská dvojica prežila sviatky už v trojici
Zdielať na

Konečne sa dočkali vytúženého dieťaťa! Známa moderátorská dvojica prežila sviatky už v trojici

Zdroj: Instagram/viktorvincze

Dlho túžili po vlastnom potomkovi, no nakoniec sa rozhodli, že nebudú čakať na zázrak a ak to bude možné, dieťatko si adoptujú. Po rokoch čakania to nakoniec vyšlo a doma už majú svoj uzlíček šťastia.

Manželia Vinczeovci sú obľúbení medzi ľuďmi aj preto, lebo sa neboja verejne rozprávať o témach, ktoré sú na Slovenku stále tak trochu tabu. Jednou z nich bolo napríklad aj priznanie Viktora o tom, že jeho kvalita a počet spermií hraničí s neplodnosťou. Neskôr zase otvorili tému adopcie, čím pomohli aj mnohým ďalším párom, ktorým nebolo súdené splodiť dieťa rovnako ako im, a možno sa nevedeli pre tento proces rozhodnúť.

“Ideme do toho so všetkou pokorou, rešpektom, ale aj nádejou. Lebo ako hovorí Pišta Vandal, prestali sme čakať na zázrak. Pre niekoho môžeme byť tým zázrakom my," napísal Viktor na Instagrame v čase, keď sa o adopciu začali zaujímať, čo bolo ešte v roku 2020. Dvojica zároveň priznala, že nemajú nijaké predsudky a boli by ochotní prijať aj rómske dieťa. 

Podľa najnovších informácií sa naša najznámejšia šoubizová dvojica svojho zázraku už dočkala a približne mesiac už majú vytúžené bábätko doma. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze)

„Dieťatko máme doma asi mesiac. Nemôžeme o ňom ale nič konkrétne prezradiť. Museli sme podpísať mlčanlivosť, že nemôžeme prezradiť jeho vek, meno, pohlavie, ani odkiaľ je. Je to v procese, dieťa nám ešte oficiálne nie je pridelené, preto je to ešte veľmi citlivé,” prezradila Adela portálu Pluska. 

Novopečeným rodičom blahoželáme a držíme palce, aby všetko prebehlo v poriadku a aby sa svojím dieťatkom mohli čo najskôr pochváliť aj verejne!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze)

Súvisiace články

Najčítanejšie