Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Sarah Jessica Parker predviedla svoje dvojčatá: Wau, tínedžerky ju už prerástli!
Zdielať na

Sarah Jessica Parker predviedla svoje dvojčatá: Wau, tínedžerky ju už prerástli!

Zdroj: Profimedia

Celebritní rodičia svoje deti dlho pred médiami chránili, no vyzerá to tak, že sú vo veku, kedy si už spoločenské akcie dokážu užiť. Pozrite sa, aké sú z nich kočky!

V seriáli Sex v meste bola Sarah Jessica Parker (57) posadnutá módou, topánkami a všeobecne svojim vzhľadom, v skutočnosti si na nič také nepotrpí a bežne chodí do spoločnosti bez mejkapu a hrdo nosí aj svoje šediny. Rovnako prirodzene s manželom pristupovali aj k výchove svojich detí a snažili sa im dopriať čo najbežnejšie detstvo, píše magazín  marieclaire.com.au.

Sarah Jessica Parker má s manželom Matthewom Broderickom (60) tri deti. Najstarší syn James Wilkie má 19 rokov a momentálne študuje na Brown University. S rodičmi sa sem tam objavil na nejakej filmovej premiére, inak sa snaží, aby bol v živote úspešný aj bez pomoci svojich slávnych rodičov.  

Dvojčatá Tabitha Hodge a Marion Loretta Elwell majú teraz 13 rokov a obe navštevujú základnú školu, avšak každá inú. Vraj si to samé želali, keďže majú každá trochu odlišné záujmy a nechceli byť úplne stále spolu, píše magazín.

Profimedia

Nie je žiadnym tajomstvom, že dvojičky páru vynosila a porodila náhradná matka. Manželia sa doteraz na spoločenských akciách ukázali s deťmi naozaj len výnimočne a preto mnohých prekvapilo, ako sa za ten čas zmenili. Z dievčat rastú krásne mladé slečny, ktoré sú už vyššie od svojej mamy a to jej nepomohli ani podpätky!  

Na premiéru filmu Hokus Pokus 2 v New Yorku prišli celebritní manželia spolu so svojim krásnymi dcérami a nedalo sa prehliadnuť, že je každá iná a dokonca sa ani na mamu veľmi nepodobajú, niektorí v nich vidia viac z otca. Všimli ste si to aj vy?

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ludmila Dias Tyrell (@aahsasha)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa People Magazine (@people)

Súvisiace články

Najčítanejšie