Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ako 6-ročná zarobila svoj prvý milión: Dnes má 15 a takto dopadla kedysi populárna detská miss
Zdielať na

Ako 6-ročná zarobila svoj prvý milión: Dnes má 15 a takto dopadla kedysi populárna detská miss

Zdroj: Profimedia.sk

Znie to neuveriteľne, no Isabella mala už ako šesťročná na svojom konte milióny libier. Dnes je už tínedžerka a takto s ňou sláva zamávala!

Isabella sa narodila, aby z nej vyrástla hviezda. Ešte ako malé dievčatko ju totiž rodičia zobrali v Amerike na veľmi populárne detské súťaže krásy. Tie si natoľko zamilovala, že stále chcela súťažiť, čo jej rodičia aj splnili. Na konte má 55 koruniek a ešte viac rôznych titulov. 

Práve vďaka súťažiam a televíznym šou, v ktorých sa objavovala, sa z nej stala hviezda. Svoj prvý milión zarobila tým, že ľuďom priniesla vlastnú kolekciu šperkov. Hneď po nich nasledovala aj vlastná kolekcia oblečenia. Podľa nej totiž nenašla žiadnu značku, ktorá by jej vyhovovala, preto sa rozhodla, že s pomocou dospelých navrhne vlastné modely. Ako neskôr vyšlo najavo, našla dieru na trhu, keďže jej oblečenie sa veľmi dobre predávalo. 

Profimedia.sk

Darí sa jej aj po tom, ako so súťažami prestala. Zarába na vlastnom oblečení, kozmetike a je aj vyhľadávanou modelkou pre rôzne značky. Hoci má len 15 rokov, je slávna a na konte má milióny, má ešte nesplnených sen. Chcela by sa totiž stať učiteľkou a učiť deti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie