Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Porodila najmenšie dieťa Británie a ľudia sa jej smiali, že sa na človeka nepodobá: To, ako vyzerá dnes, vás šokuje
Zdielať na

Porodila najmenšie dieťa Británie a ľudia sa jej smiali, že sa na človeka nepodobá: To, ako vyzerá dnes, vás šokuje

Zdroj: Facebook

Ellie mala len 17 rokov, keď predčasne priviedla na svet svoju dcérku. Tá sa s pôrodnou váhou len 325 gramov zapísala do kroniky ako najmenší novorodenec Británie.

Hannah sa narodila tínedžerke v predposledný deň roku 2021. Na svet prišla predčasne v 25. týždni tehotenstva a hoci moderná medicína dokáže robiť zázraky, mladej mamičke doktori povedali, aby si veľké nádeje nerobila. Šanca, že jej dcérka prežije, boli totiž minimálne. 

Tento chlapček strávil pol roka v inkubátore, kým mohol ísť domov...

​Hannah bola však veľká bojovníčka a všetkých prekvapila tým, že prežila! Hoci bola v nemocnici dlhé mesiace a každý jeden deň bol pre ňu boj, nevzdala to. Ellie sa až teraz zdôverila nielen s tým, čím v tom čase prechádzala, ale aj s reakciami neprajných matiek. Tie sa o jej dcérke na sociálnych sieťach vyjadrovali, že nevyzerá ako ľudské dieťa. Niekedy dokonca zašli ďalej a označili ho, že nevyzerá byť živé. Ich slová nešťastnú matku veľmi ranili, no rozhodla sa, že nebude mlčať o šikane, ktorú zažila. Dnes sa navyše môže tešiť z dcérky, ktorá všetkých prekvapila. "Je to šialené, ale nie je to ani to isté bábätko. Nevážila ani toľko ako balíček cukru a teraz je z nej spokojné a guľaté dievčatko. Je to naozaj zázrak," priznala pre dailystar.co.uk Ellie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie