Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
3 mesiace od pôrodu ukázala svoje nahé telo: Na TOTO by mnohé mamičky nenašli dosť odvahy
Zdielať na

3 mesiace od pôrodu ukázala svoje nahé telo: Na TOTO by mnohé mamičky nenašli dosť odvahy

Zdroj: Profimedia

Plus size modelka Ashley Graham dodávala svojimi fotka mnohým ženám sebavedomie už pred tým, ako porodila svoje deti. Po ich narodení v tom pokračuje a mnohé teda poriadne prekvapila.

34-ročná modelka ukazuje ženám, že aj plnoštíhle môžu byť krásne a zaslúžia si byť na obálkach módnych časopisov. Ashley sa to podarilo a aj vďaka nej si ženy s oblejšími krivkami začali viacej veriť. 

Kráska je dnes už matkou troch zdravých detí - dvojročného syna a len trojmesačných dvojičiek. Graham ani okolo svojho tehotenstva nerobila žiaden tajnosti a už po prvom pôrode ukázala svoje telo také, ako ho má drvivá väčšina žien. Zostali jej strie a kilá navyše, ktorých sa zbavovala len veľmi ťažko. Do toho opätovne otehotnela, tentoraz s dvojčatami. Tie nakoniec prišli na svet pred 3 mesiacmi a modelka opäť pozbierala odvahu a ukázala sa svetu bez príkras.

Na fotke zapózovala len v čiernych nohavičkách s bruchom, ktoré natrvalo zdobia strie a už nikdy nebude také ako kedysi. Miesto toho, aby bola nešťastná, svoju premenu vnímal naopak. "Ahoj nové brucho. Kadečím sme si spolu prešli. Ďakujem," dodala kráska, ktorá si práve za tieto slová a skutočné fotky vyslúžila obdiv a uznanie mnohých žien. 

Súvisiace články

Najčítanejšie