Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zuzana Belohorcová ukázala svoje 2 sestry: Túto krásku v rodine roky tajila!
Zdielať na

Zuzana Belohorcová ukázala svoje 2 sestry: Túto krásku v rodine roky tajila!

Zdroj: Instagram/ZB

Vedeli ste, že bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová vyrastala s dvoma krásnymi sestrami? Na verejnosti sa s nimi často neukazuje a to je poriadna škoda!

Po luxusnom živote na Miami sa Zuzana s rodinou presťahovala na slnečný ostrov Tenerife. Práve tu s manželom rozbiehajú nový biznis s realitami. Belohorcovej rodina tu našla nový domov, kam ich pred pár dňami prišla navštíviť aj jej najbližšia rodina. Konkrétne blondínine dve sestry, ktoré na sociálnych sieťach takmer vôbec neukazuje. 

​Bývalá moderátorka sa môže pochváliť dvoma sympatickými sestrami Adrianou a Miriamou, s ktorými vyrazila na babskú jazdu po Tenerife. Ako sama priznala, spoločnú dovolenku si naposledy užili pred viac ako desiatim rokmi! "Sestry Belohorky. Sme tri - výzorom veľmi podobné a povahou každá úplne iná…vždy sme boli najlepšie kamarátky, ktoré držia pri sebe a podporujú jedna druhú. Ľúbim vás baby moje a ďakujem za tak krásne spoločné chvíle," rozcítila sa Belohorcová. 

Zuzaniných fanúšikov zaujala najmä jej staršia sestra Adriana, ktorá sa aj pred päťdesiatkou môže pochváliť naozaj super postavičkou. Svoje dokonalé krivky ukázala v sexi zelených bikinách a pri pohľade na ňu je jasné, že na sebe pravidelne maká, aby takto vyzerala. 

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie