Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zničená tvár mladej matky vydesila ľudí: TOTO jej vraj spôsobila dcéra!
Zdielať na

Zničená tvár mladej matky vydesila ľudí: TOTO jej vraj spôsobila dcéra!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Stať sa mamou je pre väčšinu žien najkrajší pocit, no zároveň je to aj nesmierne vyčerpávajúce, najmä ak sa niekoľko mesiacov nevyspíte. Pocity aj vzhľad tejto matky sú však až prehnane hrôzostrašné.

Napriek tomu, že s príchodom bábätka sa náš život doslova obráti hore nohami, je to obdobie, ktoré väčšinu žien naplní nepopísateľnou láskou a šťastím. Inak povedané, napriek vyčerpaniu a mnohým prebdeným nociam, je ten drobný uzlíček tým najväčším darom. Nie všetky ženy to ale cítia rovnako...

Náročné obdobie pri dvoch malých deťoch priznala aj Nela Pocisková. Čo jej pomohlo?

Iba 22-ročná Kendra Sykes sa posťažovala na sociálnej sieti, že jej ľudia píšu, že vyzerá veľmi staro a zničene, niektorí si dokonca myslia, že je závislá na drogách.

Kendra však vysvetlila, že dôvodom jej aktuálneho vzhľadu je jej dcéra Thalia, ktorá jej vraj ukradla mladosť aj krásu, píše The Sun. 

TikTok/Kendra Sykes

„Dúfam, že tvoja dcérka sa nikdy nedozvie, že si toto o nej povedala,“ napísala jej jedna z hrozených komentujúcich.

„Môžeš byť vyčerpaná, ale vyzeráš skôr chorá, mala by si navštíviť čím skôr lekára,“ napísala jej ďalšia a dodala, že v takom mladom veku by aj zvýšenú záťaž a málo spánku mala zvládať oveľa lepšie.

Niektorí si dokonca myslia, že trpí popôrodnou depresiou a mala by vyhľadať špecialistu, lebo sa to môže ešte zhoršovať.

„Môže to byť z chronickej dehydratácie. Moja kamarátka pila vždy iba colové nápoje, kým neotehotnela, potom jej pleť vyzerala presne takto,“ napísala jej ďalšia.

Kendra nakoniec priznala, že kvôli únave pije priveľa kávy a často úplne zabúda na vodu, takže aj to je jeden z dôvodov, prečo jej pleť vyzerá takto nezdravo. 

Čo si o tom myslíte vy?

@crzctldy666 ?? #funkopop #GameTok #trending #fyp ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show
@crzctldy666 @Chantel Schnider peanut thinks pickles red hair and eyes are beautiful and would love to be one of her new besties ?❤️ #redhair #blueeyes #raregenetics #besties? #fyp ♬ original sound - Kendra Sykes

Súvisiace články

Najčítanejšie