Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Jej syn musí byť najlepšie oblečeným dieťaťom: Neuveríte, čo pre to táto matka robí
Zdielať na

Jej syn musí byť najlepšie oblečeným dieťaťom: Neuveríte, čo pre to táto matka robí

Zdroj: Profimedia

Konanie tejto matky mnohí rodičia nedokážu pochopiť. Naozaj si myslí, že luxusný šatník je pre malé dieťa taký podstatný?

Laurie sa pochválila, že svojmu 15-mesačnému synovi dopraje len to najlepšie a najkvalitnejšie značkové oblečenie. Jeho šatník je plný svetových značiek od Burberry, Moschino až po Gucci a Versace v hodnote viac ako 10-tisíc libier.

Spomínate si na malú Terezku zo seriálu Panelák? Takto vyzerá dnes!

Možno si poviete, že na tom nie nič zvláštne ani poburujúce, ak má na to dostatok financií. Pravda je však taká, že kvôli značkovým kúskom pre syna a pre dve staršie deti, si ona kupuje oblečenie v lacných reťazcoch a supermaketoch, píše The Sun.

Mamička pripúšťa, že jej syn Denver by bol pravdepodobne rovnako šťastný aj v bežnej detskej kolekcii, no ona chce, aby bol najlepšie oblečeným chlapcom v celom okolí a pokojne sa pre to zriekne nejakých vecí pre seba.

Profimedia

A čo odkazuje rodičom, ktorí ju za luxusný šatník pre malého syna kritizujú? „Budem si obliekať svoje dieťa tak, ako sa to páči mne. A čo sa týka míňania peňazí, veľa z nich sa mi vráti, pretože keď z nich vyrastie, predám ich na internete,“ dodáva spokojne mamina.

Čo na to hovoríte vy?

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie