Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Matky na nej opäť nenechali nitku suchú: Svoju dcéru obliekaš ako hastroša!
Zdielať na

Matky na nej opäť nenechali nitku suchú: Svoju dcéru obliekaš ako hastroša!

Zdroj: Instagram

Vyzerá to tak, že po mnohých škandáloch v rodine Lely Ceterovej a Karlosa Vémolu zavládol pokoj a harmónia. Rodinka si spolu užíva voľné chvíle, no mnohé ženy sexi Slovenku stále nešetria a vždy si nájdu niečo, za čo ju skritizujú.

Po rozchode, údajnej bitke a nevere, Lela a Karlos opäť našli k sebe cestu. Všetky nezhody, ktoré medzi sebou mali sa snažia urovnať a robia všetko pre to, aby boli spokojné najmä ich dve spoločné deti. 

A práve ich dcérka Lili sa pred pár dňami stala terčom kritiky. Rodinka totiž spoločne navštívila zábavný park, kde si to všetci štyria užili. Lela sa už tradične vyobliekala do značkových vecí a dokonale najstajlovala, čo vidieť aj na fotke. V  absolútnom kontraste s ňou je práve spomínaná dcérka, ktorá mala oblečenú kombinézu a na nohách obuté gumáky. "Maminka musí mať na sebe každý detail a tá malá je veľakrát ako hastroš," nechala sa počuť jedna zo žien. Inej zase vadilo, že má v takej zime obuté práve gumáky. Ceterovej už nie raz vyčítali, že čo sa týka oblečenia, seba vždy uprednostňuje pred svojou dcérkou. Lela sa nenechala osočovať a keď ide o jej deti, tie bude vždy a pred všetkými brániť ako každá mama...

Na druhej fotke vidieť Lili a jej outfit do zábavného parku, ktorý ženy skritizovali

"Lili si veľmi chcela dať gumáky...a nemohla som jej srdiečku odmietnuť! Je teplo oblečená a aj kombinézu má a 2 hrubé ponožky v gumákoch... Lili je vždy slušne oblečená! Má rada pohodlné oblečenie!" povedala na svoju obranu blondína.

Súvisiace články

Najčítanejšie