Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zuzana Plačková ukázala kočík pre svoje dieťa a mamičky odpadli: Takýto v Bratislave neuvidíte!
Zdielať na

Zuzana Plačková ukázala kočík pre svoje dieťa a mamičky odpadli: Takýto v Bratislave neuvidíte!

Zdroj: Instagram/QP

Pre svoje nenarodené dieťa chce len to najlepšie! Hoci ešte pár týždňov potrvá, kým Zuzana Plačková privedie na svet svoje prvé bábätko, v čom ho bude kočíkovať, má jasno...

Je to len pár týždňov, čo Zuzana s Reném svetu oznámili, že čakajú svoje prvé dieťa. "To najkrajšie, čo sa nám v živote mohlo stať. Naše dlho vytúžené... Budeme rodičia," priznala šťastná budúca mamička v minulosti a bez okolkov dodala, že sa o dieťatko už dlhší čas nažili. 

Aj z Ivany Gáboríkovej je už dvojosobná mama! Šťastným rodičom gratulujeme...

​​Okamžite po tom, ako Zuzana vytrúbila svetu, že je tehotná, rôzne firmy, ktoré predávajú kočíky a potreby pre bábätká ju zasypali s ponukami na spolupráce. Zuzana ich však odmietla, keďže má sama zarobených dosť peňazí a svojmu prvému dieťatku chce dopriať kočík, aký si vysnívala. A o tom, v čom bude svoje dieťatko kočíkovať, má jasnú predstavu! Už pár mesiacov ho má doma, no svojim fanúšikom ho ukázala až teraz! "Dior kočík, vanička plus športová edícia a tým, že nevieme ešte pohlavie, zvolili sme neutrálny štýlový praktický kočík. Samozrejme, ak to bude dievčatko prikúpime aj ružový cukríčkový, ten mám tiež vybraný keby niečo..." priznala Zuzana. Páči sa vám?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Plačková (@queen.plackova)

Súvisiace články

Najčítanejšie