Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Plačková v tom má jasno: Ak to bude dievčatko, kupujem tento kočík!
Zdielať na

Plačková v tom má jasno: Ak to bude dievčatko, kupujem tento kočík!

Zdroj: IG/ queen.plackova

Zuzana Plačková s manželom čakajú svoje prvé dieťa, ktoré by sa malo narodiť už o pár mesiacov. Hoci bruneta výbavičku ešte nenakupuje, kočík už má doma.

Kým niektoré páry sa nevedia dočkať momentu, kedy budú vedieť, či sa im narodí dievčatko alebo chlapec, Plačková s manželom to majú naopak. Hoci by mohli, stále nechcú vedieť, čo sa im narodí. 

​Dokonca ešte ani nezačali s nakupovaním výbavičky pre bábätko. Jedno však Zuzana prezradila, že hoci jej firmy ponúkali, že jej dajú za reklamu kočík zadarmo, ona ich odmietla. Prečo? Na výbavičku pre svoje dieťa si zarobila a chce si kúpiť ten, ktorý si vysnívala. A spomínaný kočík má už doma! Zatiaľ ho však svetu neukázala. Isté je, že pri jednom kočíku zrejme neostane. Ak by sa im s Reného totiž narodilo dievčatko, je rozhodnutá okamžite kupovať práve tento kúsok!

​Ide o štýlový ružový model, ktorý vzišiel zo spolupráce istej talianskej firmy a populárnej módnej influencerky Chiary Ferrangi. Cena trojkombinácie sa pohybuje od 1450 eur. Z rovnakej spolupráce vzišiel aj ružový nábytok do detskej izby. Za postieľku zaplatíte okolo 550 eur. Ako sa vám páčia?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Súvisiace články

Najčítanejšie