Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Neznášate ukladanie a triedenie detského oblečenia? Tento TRIK vám uľahčí život
Zdielať na

Neznášate ukladanie a triedenie detského oblečenia? Tento TRIK vám uľahčí život

Zdroj: TikTok/Macy McCaslin

Mladá mamička sa podelila s trikom, ktorý jej výrazne pomohol pri skladovaní detských vecí. Takto vám to pôjde ľahšie a ušetríte kopec miesta!

Čerstvé mamičky majú povinností s bábätkom a domácnosťou nad hlavu a často riešia aj organizáciu úložných priestorov, keďže toho pri malých deťoch nikdy nie je dosť. Ak sa v podobnej situácii nachádzate aj vy, možno vám aspoň trochu pomôže tento malý milý trik.

Nenechajte si ujsť ďalšiu časť komediálneho seriálu Hranicav stredu o 20:35 na JOJke!

Lepší prehľad a viac miesta

Macy McCaslin zdieľala video, v ktorom ukázala, ako odkladať detské bodýčka efektívnejšie. Jednoduchým trikom uvoľníte miesto v šatníku a zároveň budete mať vo veciach pre vášho drobca lepší prehľad, píše denník Metro.  

Ako na to? Celý fígeľ je v tom, že body pre bábo nebudete ukladať na kôpky ako doteraz, ale použijete vešiaky, na ktoré ich hore nohami zavesíte pomocou cvokov. Na jeden malý vešiak sa vám tak ľahko zmestia tri kusy a na plocho visiace zaberú len minimum miesta. Navyše, takto budete mať o vecičkách oveľa lepší prehľad.

Mnoho mamičiek si tento trik pochvaľuje, no mnohé sa priznali, že hoci ide o dobrý aj milý nápad, nemali by na to trpezlivosť ani energiu. „Nič rýchlejšie, ako šupnúť čisté veci do poličky neexistuje,“ napísala jedna z mnohých. 

Čo na tento trik hovoríte vy? Vyskúšate ho?

@macymccaslin #momtok #newbornmoms #momhacks #preganttiktok #newbornmama #newbornmom #expectingmom #motherhood #momsoftiktok #onesies #closethack ♬ Love Grows (Where My Rosemary Goes) - Edison Lighthouse

Súvisiace články

Najčítanejšie